Lezajlott az októberi Éjszakai Forgatag. 2020. október 30-án tartotta soron következő Éjszakai Forgatagát a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az asztalitenisz csarnokban. A délutáni órákban a nevezések után a Rév Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat munkatársai interaktív játékokkal készültek.

oktoberi ejszakai forgatag

A kora esti órákban megkezdődött a haladó asztaliteniszezők versengése, ahol végül Bujdosó Koppány bizonyult a legjobbnak, őt követte Capitan Tom , majd a 3. helyen Tóth Álmos.

A darts versenyben a képzeletbeli dobogó legfelső fokán Tóth Zoltán, a másodikon Varga Andor, a harmadikon pedig Német Dániel állhatott.

Később megkezdődtek a csocsó és a profi asztalitenisz versenyek is. Kiemelkedően sok jelentkezőt köszönthetett a Spartacus az Októberi Éjszakai Forgatag alkalmával. Követték egymást a mérkőzések, sosem volt csend a teremben, egyfolytában pattogott a labda.

A csocsó mérkőzések győztese a Capitan Tom-Mayer László páros lett, míg 2. helyen Tóth Álmos és Pusztai Dorina 3. helyen pedig Varga Andor és Német Dániel zárt az éjszaka folyamán.

Az asztalitenisz profi kategóriában hatalmas meccseket láthattunk. Aranyéremmel térhetett haza Fodor Zoltán, míg Tóth Zoltán ezüstéremmel, Farkas Szilvia pedig bronzéremmel távozhatott ebben a hónapban.

A programsorozat a jövő hónapban is folytatódik, a novemberi forgatag november 27-én lesz. A részletes programokról később lehet tájékozódni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér facebook oldalán ITT vagy honlapján ITT.

 

Kapcsolódó cikkünk