Szombaton, 2020. szeptember 26-án került sor az év utolsó előtti Kisállatvásárára. A nem éppen barátságos időjárás ellenére sok kisállat keresett gazdát a vásár forgatagában. Dísz és haszonállatok, különleges színpompás papagájok, pintyek, cifratollú galambok, puha, selymesszőrű kiskutyák.

vasar

Sok más fajta kedves kis állattal találkozhattak a Szent László körúti vásártéren sétálgató érdeklődők. És ha már kiválasztották a kis házi kedvencet, arra is lehetőségük nyílt, hogy felszerelkezzenek a hozzávalókkal. A gondozásukhoz, az otthoni tartásukhoz elengedhetetlen, vagy éppen a kényelmüket szolgáló feltételekkel, és nem utolsó sorban az állattartó jótanácsaival.

Mint már megszokhatták, ugyanezen a napon került megrendezésre a Veterán autó- és motoralkatrész börze is, melyen a régi motorok szerelmesei a „paradicsomban” érezhették magukat. Sokféle típusú, korú, ütött-kopott rozsdás vagy éppen megkímélt állapotú motorkülönlegességek tették érdekessebbé a vásár hangulatát.

A börze arra is lehetőséget nyújtott az ügyes, vállalkozókedvű hobby-szerelőknek, hogy kedvükre válogassanak a bontott alkatrészek között, melyek az otthoni műhelykörülmények között a szakavatott kezeknek köszönhetően akár szuper járgánnyá is alakulhatnak…

 

Korábbi cikkünk a Szent László utcai vásárról:

Visszakapja szárnyasait a Kisállatvásár Kecskeméten!

 

Hozzászólások