Visszakapja szárnyasait a szombaton megrendezésre kerülő Kisállatvásár Kecskeméten! 2020. július 25-én, szombaton a Szent László körúti vásártéren tervezett Kisállatvásáron ismét engedélyezett lesz szárnyasokat bemutatni, illetve árusítani.

kisallatvasar kecskemeten

Aki szereti az állatokat, szeretne velük otthonába egy kis életet csempészni, esetleg csak érdeklődési szinten nézelődne, megteheti a szombati nap folyamán. És mivel feloldásra került a madárinfluenza miatti korlátozás, a felnőttek és gyermekek által nagy népszerűségnek örvendő látványosságon a galambok és szárnyas haszonállatok mellett papagájok és díszmadarak is megtekinthetők és megvásárolhatók lesznek.

kisallatvasar kecskemeten

Persze a kínálatból nem maradhatnak majd el a hasonló nagy népszerűségnek örvendő kis állatok sem. Így például nyuszik, cicák, kutyusok, tengerimalacok és más egyéb fajták is várhatók. A vásártéren mindig akad olyan cuki állatka, melynek látványa főleg a városi ember számára új, különleges. Ezért kiváló nyári családi kikapcsolódás kisállatok között eltölteni a szombat délelőttöt. A Kisállatvásáron csak érvényes orvosi igazolással ellátott állatokat hoznak ki eladásra a tenyésztők. Így azokat a kisgyermekek számára is biztonsággal megvásárolhatják a szülők.

kisallatvasar kecskemeten

De nem csak a Kisállatvásár népszerű Kecskeméten! Ugyancsak ezen a napon kerül megrendezésre a Szent László körúti vásártéren a veterán autó- és motoralkatrész börze is. A hozzáértő, szakavatott szemeknek látványosságnak sem utolsó programra nemcsak a ritka bontott alkatrészeket kereső autósok és motorosok járnak ki rendszeresen. A régi motorok és az autók szerelmesei is kedvükre gyönyörködhetnek a számukra felbecsülhetetlen értéket képviselő régi járművekben.

Aki teheti, látogassa meg szombaton a vásárteret, és töltsön el ott családjával egy tartalmas, mégis könnyed napot!

Bővebb információ ITT.

 

 

Hozzászólások