A limuzinbérlés soha nem volt egy olcsó mulatság, bár ma már nem kell egy egész fizetést rákölteni, ha egy kicsit élvezni szeretnénk a luxusát. Éppen ezért érdemes alaposan megnézni azt, hogy hol béreljük a szóban forgó autót.

Bérelj akciókkal!

A PLS Partyimuzinnál minden limuzin bérléshez ajándék üveg behűtött pezsgő várja az utazni vágyókat. Ez egy alap ajándék, ami minden bérléshez jár, így mindenképp meg tudjátok alapozni a bulihangulatot.

Lánybúcsú esetén a PLS Partylimuzin csapata egy plusz üveg pezsgővel kedveskedik az ünneplő lányoknak. Így két üveg pezsgőt bont fel a limuzin sofőrje, amivel igazán jól lehet kezdeni a bulizást. Sőt, hogy igazán teljes legyen az emelkedett hangulat, aki a PLS limuzinjaival érkezik a főváros két nagy szórakozóhelyének az egyikébe – Liget Club és Morrison’s 2 -, azt ingyen belépő és fejenként egy welcome shot várja a pultnál. Kell ennél több egy igazi lánybúcsúhoz?

Esküvő esetén sem maradnak a párok extra ajándék nélkül. Két óra bérlés felett már az autó dekorációjáról sem kell gondoskodnia az ifjú párnak, mivel azt ajándékba kapják. Az esküvő színeivel harmonizáló organza szalagokkal egy gyönyörű virágdísz kerül az autóra, ami tökéletesen megadja a módját az esküvői járatnak.

Még mindig az esküvőnél tartva, 4 óra bérlés esetén egy órát ajándékba kapnak az ifjú házasok. Ezzel az idővel is szabadon gazdálkodatnak, ami jóval lazábbá és fesztelenebbé teszi az egész utat. Sőt, még a kreatív fotózásra is marad idő, hiszen az a plusz óra pont megfelel a fotózás idejének. Bár a két kedvezmény nem vonható össze, azért már önmagukban is nagy segítséget nyújtanak a házasulóknak.

Bár a többség azt gondolja, de a limuzinbérlés nem csak az ünnepek kuriózuma. Hétköznap is bármikor, bárki bérelhet limuzint akár városnézésre vagy reptéri transzferként is. A hétfőtől csütörtökig terjedő időszakban külön öröm, hogy már egy óra limuzinbérlés esetén is kedvezményes árakkal számolhatunk. Ez azt jelenti, hogy minimum 10 százalék kedvezményre számíthatunk, de minél hosszabb időre béreljük, annál nagyobb lesz a kedvezmény mértéke. Erről persze mindenképp az aktuális paraméterek mellett döntenek a PLS Parytlimuzinnál.

Ajándéknak is szuper ötlet!

Végül pedig az is előfordulhat, hogy nem tudunk kitalálni igazán találó ajándékot valamilyen alkalomra. Ilyenkor nagy segítség lehet, ha egy ajándékutalványt adhatunk az ünnepeltnek, ami kifejezetten érdekes és egyedi. A PLS Partylimuzinnál erre is van lehetőség. Sőt, azoknak, akik ajándékutalvánnyal vásárolnak, még egy extra meglepetés is jár, azaz esküvőre ajándékcsokor, extra üveg pezsgő, vagy gyerekeknél ajándék lufi dekorral kedveskednek.

Kell ennél több akció? Ki jön velünk limuzint bérelni?

 

 

Hozzászólások