Tavaly Porto szerezte meg az első helyet a European Best Destination „legjobb európai úti cél” szavazásán, amely már 9 éve mutat utat a világutazóknak. A szervezet – amelynek célja az európai turizmus és kultúra népszerűsítése – szorosan együttműködik a kontinens legnagyobb turisztikai hivatalaival, és már több, mint 4 millió turistának nyújtott segítséget a legmegfelelőbb úti cél kiválasztásában.

Így ezt az elismerést igen könnyű kézzelfogható előnyökre váltani, elég, ha csak a közel százezer érdeklődőre gondolunk, akik figyelemmel követik évről évre a szavazást, azt, hogy hova érdemes legközelebb repülőjegyet foglalni. Tehát nincs más hátra, kattintsunk, hogy idén Budapest kerülhessen a lista élére!

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, mint a magyar főváros turisztikai szervezete, partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest egyedülálló szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és természetesen, hogy minél többen el is látogassanak hozzánk. A kitartó munkának jól látható az eredménye: évről évre nő a fővárosba látogatók száma, ami pedig még nagyobb öröm, a vendégek egyre hosszabb időt töltenek nálunk – ami valljuk be, nem meglepő senki számára, aki tekintett már le az éjszakai Budapestre a Halászbástya egy félreeső zugából.

Az pedig, hogy még többen láthassák, milyen páratlan élményeket kínál Budapest, most csak rajtunk múlik! Február 8-ig bárki szavazhat, és segíthet, hogy a termálfürdők és a fesztiválok városa ne csak a szívünkben, de a European Best Destination szavazásán is első helyre kerüljön.

Nem is kell más, csak egy kattintás az alábbi linken, Budapestre. 

A szavazás január 18-tól február 8-ig tart, hetente egyszer lehet egy IP címről szavazni. A nyertes úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően.

Forrás: Budapesti Fesztivál-és Turisztikai Központ

 

Hozzászólások