A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház ebben az évben is kapcsolódik a Kulturális Örökség Napjai programhoz. Gyönyörű épületük maszk viselése mellett, díjtalanul látogatható szeptember 20-án 15.00 és 18.00 óra között. Az ünnep alkalmával akciókkal is kedveskednek az érdeklődőknek.

kulturalis orokseg napjai

A fenti időpontban a Színház aulájának jegypénztárában a színházbarátok kedvezményesen vásárolhatnak jegyet, bérletet. 30% kedvezményt biztosít a színház az 5+1 felnőtt, erkélyes bérletre. Valamint 30% kedvezménnyel vásárolhatunk felnőtt jegyet a Kelemen László Kamarában lévő októberi előadásokra.

Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy gazdagon illusztrált könyv jelent meg a Színházról „A kecskeméti főtér történelmi épületei” címet viselő sorozat részeként. A kiadvány a kezdetektől napjainkig, magyar és angol nyelven kalauzolja végig az olvasókat a Kecskemét ékszerdobozaként emlegetett teátrum, valamint a hírös város színjátszásának történetén. A kötet 2400 Ft-ért vásárolható meg.

A Kulturális Örökség Napjai az Európai Örökség Napok (European Heritage Days) magyarországi eseménysorozata, amelyet immár ötven országban rendeznek meg évről évre. Magyarországon is több száz érdekes műemléket tekinthetnek meg az érdeklődők, akik egy-egy izgalmas programon vagy tematikus sétán is részt vehetnek. A rendezvény több mint 30 éve mind a vendéglátók, mind pedig a látogatók számára az épített örökség, a régészeti és természeti kincsek ünnepe.

A rendezvény programjai a Facebookon

 

Kapcsolódó cikkünk a rendezvénysorozathoz:

Kulturális Örökség Napjai 2017 – Aranykorok emlékezete – Cifrapalota

 

 

Hozzászólások