A sokak által nem véletlenül kedvelt rod pod kiegészítők segítségével egészen elképesztő, mennyire kényelmes és stabil lehet a horgászbotjaink helyzete kapásra várva. A cikkben megmutatjuk, hogy pontosan milyen kiegészítőkről is van szó. Továbbá arra is igyekszünk rávilágítani, hogy a rod pod kiegészítők milyen szempontból jelentenek majd plusz hozzáadott értéket akkor, amikor a következő horgászatunkra készülünk.

rod pod kiegeszitok

Ebben rejlik a rod pod alkalmazásának elsődleges hozzáadott értéke

A rod pod alkalmazása elsősorban a pontyra, illetve amurra pályázó békéshalas horgászok körében számít elterjedt gyakorlatnak. Nemcsak a bojlis horgászok, hanem a feederbotos technikát előnyben részesítők által is kedvelt megoldásról van szó.

Persze mindez érthető is, hiszen egy korszerű rod pod kényelmesebbé és biztosabbá teheti a körülményeinket. A szerkezet bárhol felállítható, nem kell a leszúrókkal bajlódnunk kemény talajon sem. Közben a bevetett botokat egy-egy erősebb szél vagy kapás sem fogja lekapni a helyükről.

Ezekkel a kiegészítőkkel hozhatunk ki még többet a rod pod képességeiből

Az alapból rendelkezésre álló rod pod mellé tetszőlegesen választhatunk magunknak olyan bottartó fejeket, amik számunkra a leginkább szimpatikusak. A bojlis módszereknél gyakori például egyszerre három botot használni, ehhez pedig mindenképp szükségünk lehet a speciális fejre.

Szintén előnyös döntésnek bizonyulhat a teleszkópos bottartó fejek beszerzése is. Ennek köszönhetően tetszőlegesen szabályozhatjuk azt, hogy a rod pod éppenséggel a bot eleje vagy a hátsó rész irányába dőljön meg. Ami pedig a legfontosabb, hogy a kiegészítőkkel még biztosabban, még stabilabban helyezhetjük le a horgászbotjainkat, amíg várakozunk a következő vehemens kapásra.

Ezt érdemes beszereznünk, ha a rod pod kiegészítőket kényelmesen szeretnénk szállítani

A rod pod használatával kapcsolatos egyik legfontosabb előny ugyebár az, hogy a felállított szerkezet stabilan tart, akár a beton. Viszont nem szabad elmenni amellett sem, hogy a rod pod kényelmes szállításáról is szükséges gondoskodni.

Ebben jelentenek nagy segítséget a rod podok, illetve a kiegészítőik szállításához kitalált praktikus táskák. Ezekben a kellékekben minden egyes pakk és rekesz azt a célt hivatott szolgálni, hogy a darabjaira szerelt rod pod egyes elemei helyet kapjanak.

Ezáltal a rod pod, valamint a kiegészítői sem fognak sérülni szállítás közben, miközben az autóban a lehető legkevesebb helyet foglalják el. Amikor pedig megérkezünk a horgászhelyre, legfeljebb néhány percig tart majd a kipakolás, illetve az összeszerelés.
Vagyis a rod pod újfent összeállhat, a kibontott horgászbotok rákerülhetnek, és indulhat is az eredményes horgászat.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások