Kanizsa József, a Krúdy Kör titkára elküldte a közeljövő programjait, hogy a hozzájuk csatlakozott tagok: írók, költők, festőművészek, valamint a sajtó képviselői is értesüljenek róla.

Kéhli vendéglő

2018. április 5-én 16.00 órakor a Sashalmi Könyvtárban Németh Nyiba Sándor, Szedő Tibor, IBIKE BLUE és Székesfehérvárról Bándi Tóth Teréz, Cibián Piroska, Simon G. Kata kiállításának a megnyitója lesz.
Április 12-én 16.00 órakor KÖLTÉSZET NAPJA a Krúdy Körben, a Kéhli Vendéglő Krúdy Szalonban (pince). Mindenki csak egy szabadon választott RÖVID vers felolvasásával készüljön!
Április 18-án, szerdán 16.30-kor a ZILA Kávéházban Tárkányi Imre estje kezdődik, és Várady Klári kiállításának megnyitója.
Április 27-én 15.30-kor a Kőbánya Újhegyi Közösségi Házban Radnai István író, költő és Illés Krisztina bemutatkozása lesz…

Zila Kávéház

Felhívások!

1. Aki Sátoraljaújhely, Telkibánya és környékéhez írott verssel, prózával, fotóval, festménnyel rendelkezik, az a TELKIBÁNYAI ANZIX című antológiához a következő címre küldje el a művét, fotóját minél előbb, hogy az alkotás megjelenhessen.
Cím: Szalai László Pál református lelkész, 3836 Telkibánya, Hegyi út 2.

2. A Montázsmagazin 2018-as ANTOLÓGIA felhívása a linkben, jelentkezni a benne megadott címen, módon legkésőbb április 15-ig! Csak egy kattintás…

3. Aranyosapáti – Aranyossziget Lovagi Költői Tábor augusztus 16-19 között: 3 éj, 4 nap, Németh Nyiba Sándornál kell jelentkezni minél előbb: 06-70-7799 665 vagy e-mailben: nyibamester@gmail.com

A Krúdy Kör Honlapja, internet elérései ITT találhatók.

 

Kanizsa József titkár

 

 

Hozzászólások