Március 21-től az HBO régiós szinten alakítja át csatornakínálatát, az HBO műsorválasztéka így három csatornára lesz bontva: az HBO-ra, az HBO2-re és az HBO3-ra. A három tematikus csatorna felöleli az HBO széles tartalmi kínálatát, melyben helyet kapnak az amerikai és helyi saját gyártású filmek, sorozatok, dokumentumfilmek, valamint a legnagyobb mozisikerek.

hbo2

Ennek kapcsán az HBO Magyarország olyan akcióval készül, amire évek óta nem volt példa: Húsvét hétvégéjén, március 26-27-én kódolatlan hétvégét tart az HBO3 csatornáján, ahol a legjobb saját gyártású sorozatokat és filmeket láthatják a tévénézők.

Az új csatornastruktúra a következő lesz:

Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású filmek premierjei szerepelnek majd, melyek között amerikai alkotások ugyanúgy helyet kapnak, mint az itthon és a környező országokban (Lengyelország, Románia, Csehország) készített műsorok. Mindezt gazdagítják még olyan exkluzív bemutatók, mint a hollywoodi kasszasikerek vagy a koncert- és dokumentumfilmek.   Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így a legnépszerűbb HBO-sorozatot az amerikai premierrel egyidőben sugározza majd (pl.: Bakelit, Trónok harca).

Az HBO2 családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokat, családi- és gyermekfilmeket, az esti és éjszakai órákban pedig drámákat, vígjátékokat, thrillereket, akció- és horrorfilmeket sugároz.

 

hbo

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újra-pozícionált csatorna mostantól az HBO exkluzív, máshol nem látható alkotásairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb és legújabb saját gyártású és díjnyertes sorozatait hozza el a nézők otthonába.
Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-sorozatok teljes évadjait is sugározza majd (pl: Róma, Maffiózók, Elit alakulat). E mellett a magyar HBO (Aranyélet, Terápia, Társas játék) illetve a lengyel, cseh és román HBO-csatornák legjobb saját gyártású alkotásai (pl. A falka, Olthatatlan, Az árnyak) is adásba kerülnek.

Forrás: HBO Holding Zrt.

Hozzászólások