Az Ön szavazatán is múlik, hogy ki lesz a Megyei Príma Díj 2014 Közönségdíj nyertese. A VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005 óta minden évben Megyei Príma Díjjal tünteti ki a kultúra és a tudomány jeles képviselőit.

primadij_logo

Idén a tizedik, jubileumi év alkalmából megújított rendszerben kívánjuk átadni a díjakat: november 27-ei, kecskeméti díjátadónkon derül majd ki a három Príma Díjas neve. Ugyancsak a díjátadó gálaesten hozzuk nyilvánosságra a Közönségdíj nyertesének nevét is.

Ahhoz kérjük a megye lakóinak segítségét, hogy szavazzanak: kit tartanak legalkalmasabbnak a bemutatott jelöltek közül a Közönségdíj elnyerésére. A jelöltek listáját a beérkezett javaslatok alapján a VOSZ megyei elnöksége állította össze.

Szavazni november 4. és november 18. között lehet a primadij.hu honlapon. 

Aki a 12 jelölt közül a legtöbb szavazatot kapja, 500 ezer forint értékű csekket vehet át a jubileumi gálaesten. Az Ön szavazatán is múlik, hogy ki lesz a Közönségdíj nyertese.

Kérjük, segítse szavazatával a döntést! Közreműködését az idei közönségdíjas kiválasztásában köszöni a VOSZ Bács-Kiskun Megyei elnöksége.

A 2014. évi Megyei Príma Díj közönségdíjának jelöltjei:
Ars Nova Énekegyüttes, Kecskemét
Csombor Teréz színművész, Kecskemét
Horváth Attila tanár, Tass
Kiskunfélegyházi Fúvószenekar
Madarasi Gyermek- és Ifjúsági Fúvószenekar
Németh Ferenc festőművész, Izsák
Ökrös Csaba, újságíró, lapszerkesztő, Kecskemét
Dr. Pankotai Jósa Iván György, helytörténész, szakíró, Kecskemét
Ripka Kálmán színművész, Kecskemét-Budapest
Sütő Erika keramikus, Kecskemét
Turóczi Anita cukrász, Kecskemét
Zsolnay Gyöngyi válogatott kosárlabdázó, ifjúsági edző, Kecskemét-Pécs

Hozzászólások