A megyei Príma Díj közönségszavazatának nyertese Csombor Teréz színművésznő lehet, ha a legtöbben rá szavaznak.

csomborteri11

Terike nagyon sokat tett Kecskemét városának kultúrájáért, sok-sok örömteli pillanatot szerzett a közönségének évtizedek óta. Önzetlenül segít, civil kulturális műsorokban szerepel, idősekkel foglalkozik, tanítja őket verset mondani, színjátszásra. Nagyon sokan szeretik, reméljük, a közönség ezt most be is bizonyítja, ha leadja szavazatát a művésznőre.

Szavazni november 4. és november 18. között lehet a primadij.hu honlapon. Aki a 12 jelölt közül a legtöbb szavazatot kapja, 500 ezer forint értékű csekket vehet át a jubileumi gálaesten, november 27-én. Szavazni tehát itt lehet

csomborteri10

Csombor Teréz színművész, Kecskemét

1956-ban született a Jászberény és Szolnok közt található kicsiny faluban, Alattyánban. Már egészen kislánykorában elvarázsolta a színjátszás, mikor először látott színészeket a tévében, és maga is játszott társai számára. A Palotássy János zeneiskolában szolfézst, zongorát és éneket tanult, ám ezután mégis tanári pályára szeretett volna menni. Végül a szolnoki színházba jelentkezett statisztának, és innentől már nem volt megállás. Elvégezte a Színművészeti Főiskola operett-musical szakát, majd számos – elsősorban – zenés darabban játszott a Győri Nemzeti Színházban. Végül a Kecskeméti Katona József Színház társulatának tagja lett. Legutóbbi szerepeiből: MARICA GRÓFNŐ (Bozsena hercegnő) – 2013/2014, MESEAUTÓ (Kerekes Anna, Szűcs titkárnője) – 2012/2013, DOCTOR HERZ (Mutter) – 2012/2013, Nemes Nagy Ágnes: BORS NÉNI (Bors néni) – 2012/2013.

csomborteri6

A Montázsmagazin így mutatta be őt egy interjúban

 

 

Hozzászólások