A nagy napnak bizony fontos eleme a dekoráció, a terem és a ceremónia helyszínének berendezése. Ha kell egy kis segítség, olvass tovább!

A jadeeskuvo.hu segítségével összegyűjtöttünk olyan dekorációval foglalkozó csapatokat, akik mindent meg fognak tenni azért, hogy az ifjú pár napja a lehető legtökéletesebb legyen. Nézzük, kik is ők!

Fleur & Ballon Dekor

Hogy mit érdemes róluk tudni? Munkájukkal érintik a rendezvényszervezést is, ugyanis aki hozzájuk fordul, az kidolgozott és teljes koncepciót kaphat tőlük. Amit a legfontosabbnak tartanak, az az, hogy az elképzeléseitekhez alkalmazkodjon a dekoráció, továbbá hogy az egyes elemek stílusukban, színvilágukban harmonizáljanak egymással, hogy a felhasznált anyagok és kiegészítők passzolva egymáshoz egyetlen kerek egészet alkossanak. Igyekeznek a szervezés kezdetétől jelen lenni, hogy ötleteikkel segítséget nyújthassanak nektek a szervezéskor.

CreaStudio

Apró családi vállalkozásként indultak, mára azonban partnerévé váltak a legnagyobb magyarországi rendezvényszervezőknek is. Ha egészen egyedi esküvőt tervezgettek, akkor mi őket ajánljuk! Különleges kérésekhez is képes alkalmazkodni a gyártási kapacitásuk, csodálatos referenciák mellett sok ezer darabos textil készletük segítségével akár a legextrémebb kívánságokat is valóra válthatják. Ők a nem megszokott megoldások hívei, amik mellett követik az aktuális magyar trendeket is.

White Wedding

Hogy mit képvisel a White Wedding? Eleganciát, stílust és minőséget. Csapatuk fiatal művészekből, dekoratőrökből és grafikusokból áll, akiknek fontos, hogy munkáik során kövessék a legújabb trendeket és irányvonalakat, miközben minőségi és egyedi ötletekkel állnak elő számotokra. Minden alkalommal professzionális színvonalon végzik munkájukat, hatalmas szakmai gyakorlattal. Az ő segítségükkel az esküvő minden eleme illeni fog egymáshoz, legyen szó a helyszín dekorjáról vagy a meghívók stílusáról. Csak avassátok be őket, mire gondoltatok, mit szeretnétek és mit nem, ők pedig segítenek, hogy az álomból valóság válhasson!

Szeretnétek, hogy a meghívóitok is egyedi külsőt kapjanak? Erre is van ajánlatunk!

Pimpernel esküvői meghívó

Ez a cég már közel egy évtizede tervez és gyárt egyedi esküvői meghívókat és különböző kiegészítőket. A tapasztalat és az évek tették lehetségessé azt, hogy ők a végtelennek tűnő lehetőségek közepette egyedi megoldást mutathassanak, és akár készíthessenek nektek. Minőségben, stílusban és grafikában is utat engednek nektek, hogy a meghívók minden apró kis részletét Ti tervezhessétek meg. Hatalmas a kínálat, szóval ne habozzatok akár a legőrültebb, legmerészebb kéréseitekkel se előállni.

Amare esküvői meghívó

Pataki Anikó grafikusként különleges figyelmet szentel a meghívók minden négyzetcentijének. Munkái elegánsan formabontók, köszönhetően az iparművész grafikusoknak és illusztrátoroknak, akik tudásuk legjavával segítik a munkáját.

Hogy mi a közös a fent említett cégekben? Mind abban szeretnének és fognak segíteni, hogy esküvőtök dekorációja és a meghívó, mellyel szeretteitek tudtára adjátok, hogy összekötitek életeteket egymással, olyan tökéletes és álomszerű lehessen, amilyennek Ti szeretnétek. Ha további segítségre lenne szükségetek, keressétek bátran a Jade Esküvő csapatát.

 

 

Hozzászólások