Hajdrik József szegedi költő meghívására a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Körének néhány tagja: Gyöngyösi Szabó Katalin, Ferenczi Fanna, Kökény Éva – Kovács István József Pilinszky-díjas költőnek, a kör elnökének vezetésével – 2015. október 9-én a szegedi Hangoskönyvtárban mutatkozott be irodalmi délután keretében.  

 

hangoskonyvtar1

 

Hajdrik József és a Hangoskönyvtár vezetősége, majd Kovács István József köszöntötte a vendégeket, illetve a szép számban megjelent érdeklődőket, majd a kecskemétiek – mielőtt a verseikből felolvastak – néhány mondatban is bemutatkoztak a jelenlévő közönségnek.

 

hangoskonyvtar2

 

Nagy L. Éva költőt – távolléte miatt – Gyöngyösi Szabó Katalin versmondó képviselte és mutatta be, ezt követően a Nyaramnak alkonyán c. új kötetéből és régebbi verseiből olvasott fel.

 

hangoskonyvtar5

 

Ferenczy Fanna költő (Ferencziné Szakállas Anna) most megjelent Hamvadó szerelem c. verseskönyvéből ismertetett meg bennünket néhány verssel.

 

hangoskonyvtar3

 

Kovács István József költő régebbi és egészen új verseiből, Kökény Éva költő a Szívhang és a Csepp(kő)szív c. köteteiben megjelent verseiből olvasott fel. A házigazda, Hajdrik József verseiben is gyönyörködhettünk.

 

hangoskonyvtar4

 

A közönség érdeklődéssel hallgatta a kecskemétiek bemutatkozását, amelyet kötetlen baráti beszélgetés követett. Szegedi Hangoskönyvtár – Köszönjük a meghívást és a szívélyes fogadtatást!

Kökény Éva

 

 

Hozzászólások