A kecskeméti Katona József Színház társulata különleges meglepetéssel készült az idei adventre. Sokan kérték, ezért Karácsonyi bérletükbe három olyan sikerdarab került be, amelyeket akár többször is érdemes megtekinteni.

Lepje meg szeretteit – vagy saját magát – három feledhetetlen estével! Kerüljön idén is Karácsonyi bérlet a fa alá, s kezdje a 2018-as esztendőt a kecskeméti színház társulatával!

Karácsonyi bérletükkel a következő produkciókat láthatják:

  • CSÁRDÁSKIRÁLYNŐ (operett) – Főszereplők: Dobó Enikő, Orth Péter, Szemenyei János, Sáfár Mónika, Egyházi Géza, Pál Attila, Aradi Imre. Rendező: Béres Attila. Koreográfus: Barta Dóra.
  • FÜGGÖNY FEL! (komédia) – Szereplők: Danyi Judit, Zayzon Zsolt, Orth Péter, Dobó Enikő, Decsi Edit, Ferencz Bálint, Magyar Éva, Aradi Imre, Dunai Tamás. Rendező: Szente Vajk.
  • RÓMEÓ és JÚLIA (balett) – Előadja a Kecskemét City Balett társulata. Koreográfus: Barta Dóra.
    A Karácsonyi bérlet ára: 7000 Ft.

KARÁCSONYI KALENDÁRIUM 

Készüljünk együtt az ünnepre a kecskeméti Katona József Színház társulatával! Kedvezmények, ajándékötletek, különleges képeslapok, a varázslatos várakozásról szóló szép szavak várják a nézőket a teátrum adventi kalendáriumának ablakai mögött.

2017. december 24-ig minden nap újabb meglepetések várják önöket a színház honlapján! Az első ablakok mögött máris ott lapul egy kihagyhatatlan ajánlat, vagy egy gyönyörű képeslap. Klikkeljen rá, és tegyen így napról napra, hogy együtt készülhessünk az ünnepre a színház társulatával! Karácsonyi Kalendárium 

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

NE FELEDJÉK! A színház jegypénztárában megvásárolható a kecskeméti Katona József Színház 2017/2018-as évadában beváltható ajándékutalvány, amely már 500 Ft-tól váltható, tetszőleges címletekben!

RENDKÍVÜLI NYITVA TARTÁS!
December 18-án, hétfőn a jegypénztár rendkívüli nyitva tartással várja a nézőket 9.00-17.00 óra között!

A színház jegypénztára és a Szervezési Iroda továbbra is várja kérdéseiket és kéréseiket a +36-76/501-177-es vagy az 501-174-es telefonon, illetve a szervezes@kecskemetikatona.hu címen! – www.kecskemetikatona.hu – www.facebook.hu/kecskemetikatona

 

 

Hozzászólások