A III. Kecskeméti Barackpálinka és Borfesztivál harmadik napján, 2018. június 20-án, szerdán is érdemes kimenni Kecskemét főterére.

Programok:

VER-BAU NAGYSZÍNPAD

19.00  óra: Virtual Revolution   
“Kezdetben volt a dallam. Legyen gitár, mi megszólaltatja a dallamot. Legyen dob. Legyen szöveg, ami tartalommal és értelemmel tölti meg. Legyen zene!
Virtual, mert a hagyományos közegeken (koncert, nyomtatott sajtó, rádió) túl a virtuális térben is terjeszkedünk. Akár a fotelből is lehetsz rajongónk.
Revolution, mert a színtelen, szagtalan tucatzenéket félrelökve egy zenei forradalmat kezdeményezünk, ahol az igazi daloknak, szövegeknek és hangszereknek jut a főszerep.”

20.00 óra Nova Prospect  


21.00 óra  Időgép  

KISSZÍNPAD
19.30 óra: Markó Ákos ÖDÖHHI – Klasszikus utcazenész, aki egy szál gitáron játszik komolyzenei darabokat.
21:.5 óra: Mon Cherries – Egyedülálló magyarországi női rock and roll zenekar. Dob: Rátkai Kitti, Basszusgitár: Tánczos Dorina, Ének, gitár: Németh Edina
23.00 óra: Spontán Blues Band – A Spontán Blues Band igazi buli- és fesztiválzenekar, ami városi rendezvényekre, kulturális eseményekre is elviszi a tradicionális és modernebb blues világát.

További programok a főtéren

MESESZÍNPAD
18.00 óra: KIRÁLYOS MESÉK  – mesék a vásári képmutogatók stílusában. Igazi beavató színház maszkokkal, bábokkal, élő játékkal, közös énekléssel és zenével a Holdfű Színház előadásában.
Meséink:

  • Mátyás királyos mesék: Egyszer volt Budán kutyavásár és A királyné igazsága
  • és Móra Ferenc: A király kenyere  

  Luca-kútnál
17.00-21.00 óra: Ifjúság Forrása – Játékanimáció

 

 

 

 

Hozzászólások