Nagy lendülettel indult az idei megyei Prima díj közönségszavazása. A www.primadij.hu oldalon leadott voksok száma rövid idő alatt elérte a 10 ezres határt, és még bármikor fordulhat a kocka, hisz a szavazás csak november 18-án 12.00 órakor zárul. Szoros a verseny a Közönségdíjért!

A tét óriási! Nem kevesebb, mint fél millió forint. Ennyit kap ugyanis a VOSZ által alapított, idén már 15. alkalommal átadásra kerülő megyei Prima díj jelöltek közönségkedvence. A 10 kategóriában kiválasztott győztes közül a VOSZ megyei elnöksége határozza meg a 3 Prima díjas személyét, akik a rangos elismerés mellé 1 – 1 millió forintot is kapnak.

A Közönségdíj sorsa azonban az online szavazók kezében van, akik akár minden nap leadhatják kedvencükre a voksaikat. Az október közepén induló szavazás nagy érdeklődést keltett a közönség körében, gyorsan átlépte a szavazatok száma a 10 ezret, és a szervezők szerint elképesztően szoros az állás.

A VOSZ által 15 éve alapított megyei Prima díj, az országos Prima Primissima mintájára, a térségünkben élő és alkotó tehetségek munkáját hivatott elismerni. Hamarosan megtudhatjuk, kik lesznek idén a megyei Primák. A díjak átadására egy rangos gálaest keretein belül kerül majd sor 2019. 11. 29-én, pénteken 18.00 órától a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel dísztermében.

 

 

Hozzászólások