A rövid nyári szünet után ismét benépesült a kecskeméti színház! Társulatunk izgalmas produkciók sorával készül a 121. színházi évadra. Az évadnyitó társulati ülés után gőzerővel indulhat a munka: megkezdődnek a Csárdáskirálynő, és folytatódnak a kedves-szellemes Hessmese próbái, s alig egy hét múlva Molière klasszikusa, A képzelt beteg próbafolyamata is elindul. Tartsanak velünk idén is! Találkozzunk a Színházban!

BÉRLETEZÉS: Sokan érdeklődtek az elmúlt napokban, mikor lesznek megválthatók az új évadra szóló bérletek a szabad helyekre. Jegypénztárunk augusztus 21-én, hétfőn 9.00 órakor nyit ki! Ettől a naptól valamennyi rendelkezésre álló helyre megválthatók az új évadra szóló bérletek!

NYITÁSI AKCIÓ: Augusztus 21-én és 23-án 10-től 11 óráig, valamint 17-től 18 óráig, augusztus 22-én pedig 17-18 óráig társulatunk tagjai dedikálják a megvásárolt bérleteket és autogramkártyákat!!! Érdemes igyekezni, hiszen számos egyéb meglepetéssel, kedvezménnyel készülünk ezeken a napokon.

KERÜLJE EL A SORBANÁLLÁST! Bérletvásárlásra a nagyszínház oldalában található jegypénztárban és a Kelemen László Kamaraszínház jegypénztárában is lehetőséget biztosítunk. Közkívánatra a Kamaraszínház jegypénztára augusztusban rendkívüli nyitva tartással várja nézőinket, hétköznapokon 10-17 óráig! Bérletvásárláshoz a következő utalványok válthatók be: Edenred Kultúra utalvány, Erzsébet Ajándék- és Kultúra Utalvány, Sodexho Pass Kultúra utalvány, SZÉP kártya, OTP Cafetéria.

JEGYPÉNZTÁRI NYITVA TARTÁS:

  • Színház Szervezési és Jegyiroda (Katona József tér 5.): Augusztus 21. és szeptember 28. között: Hétfő-péntek 09-18 óráig.
  • Kelemen László Kamaraszínház (Rákóczi út 15.): Augusztus 21. és augusztus 31. között: Hétfő-péntek 10-17 óráig. Szeptember 01. és szeptember 28. között: Kedd-péntek 13-17 óráig.

Jegypénztárunk és Szervezési Irodánk továbbra is várja kérdéseiket és kéréseiket a +36 76 501 177 és 501 174-es számon illetve a szervezes@kecskemetikatona.hu címen!

TALÁLKOZZUNK A SZÍNHÁZBAN!

 

 

Hozzászólások