KECSKEMÉT IS KIÁLLÍTJA… címmel kecskeméti kulturális gálaest rendez a Városi Civil Kerekasztal a Hírös Agóra színháztermében  2022. február 15-én, kedden 18.00 órától. 

kulturalis galaest
A Városi Civil Kerekasztal felhívására több csoport és egyéni szereplő jelentkezett a “Kecskemét is kiállítja…” című kulturális GÁLAEST rendezvényre.

Köszönjük a jelentkezést azoknak is, akik talán most nem kerültek be a műsorba, más alkalmakkor szívesen várjuk őket, és lehetőséget biztosítunk számukra is.

Február 1-jén a Kecskeméti Televízióban hallhattunk egy interjút, ebben Rigóné Kiss Éva adott tájékoztatást a Városi Civil Kerekasztal delegáltjainak nevében. Bárdos Ferenccel, a Kecskemét Kultúrájáért Alapítvány titkárával beszélgettek e rendezvényről. Ezen a linken meghallgatható az interjú.

A rendezvényre támogatói jegy, illetve belépő igényelhető a Máltai Szeretetszolgálatnál (06 76/ 506 124 – 06/30 985 556) vagy a Hírös Agórában. Ára 1.500 Ft. 

Szeretettel hívjuk, várjuk Önt és családját, a barátokat, ismerősöket 2022. február 15-én 18.00 órakor a kecskeméti Hírös Agórába a KECSKEMÉT IS KIÁLLÍTJA… című hagyományteremtő kulturális gálaestre!

I. rész programja:

– Szabó Sándor (tárogató)
– Köszöntő
– Gyöngyvirág Énekkar (katonadalok)
– Tohai Andrea és Gyöngyösi Szabó Katalin (zenés irodalmi műsor)
– Lakó Sándor Kamarazenekar
– Gödény Anikó (francia sanzonok)
– Medrigál Kórus
– Szénási Dolli (tánc)

II. részben látható-hallható:

– Novum Kamarazenekar
– Szénási Anna és Szénási Pál (ének)
– Grapevine Tánciskola
– Keskeny Márk (ének)

 

A Hírös Agórában rendezett programokról ITT (is) írtunk

 

Hozzászólások