Beteg szülők két gyermekkel – SEGÍTSÜNK nekik! A Védőháló Karitatív Egyesület – az elmúlt évek sikeres gyűjtései után rendhagyó és akár hagyományteremtő módon idén hatodik alkalommal – ismételten Jótékonysági-Baráti Forraltborozásra invitálja Kecskemét lakóit.

Mindjárt itt a várva-várt Karácsony. A nagy készülődés közben álljunk meg egy picit, és segítsünk együtt egy olyan családnak, akiknek különösen nehéz gondokkal kell megküzdeniük minden nap. Betegséggel és nélkülözéssel teli év van mögöttük!

Egy kétgyermekes családnak gyűjtünk, ahol a legnagyobb baj az, hogy szülők mindketten súlyos betegséggel küzdenek. Az apának sclerosis multiplexe van. Tibor még járóképes, napi 4 órában dolgozik. De az elmúlt napokat is kórházban töltötte. Az édesanya betegsége amiotrófiás laterál szklerózis (ALS), egy ritka izomsorvadásos megbetegedés. Gyorsan romlik az állapota, segítség nélkül már nem tud járni, tolószékkel közlekedik.

Jövedelmük több, mint ami a rendszeres gyerekvédelmi támogatáshoz kell, de a megélhetésükhöz nagyon kevés. Nagyszerű emberek, nehéz helyzetükben is ezer mosollyal adnak hálát minden napért. A lakást át kell alakítaniuk, hogy akadálymentes legyen, a mosogatógép is éppen most romlott el. A hidegben tűzifára is szükség van, és ne feledjük: itt a karácsony! Tegyük nekik szebbé, és vegyünk le a vállukról néhány gondot! Segítsetek!

A Jótékonysági és adománygyűjtő forralt borozásra mindenkit várnak december 22-én, szombaton 15.00 és 23.00 óra között a Vágódeszkában (cím: 6000 Kecskemét, Széchenyi tér 14.). További információ Somogyi Tímea Annától kérhető a 70/881-1833-as telefonszámon.

Védőháló Karitatív Egyesület
Somogyi Tímea Anna ügyvezető
T: 30/180-3833

 

 

Hozzászólások