2015. október 2-4 között felvidéki kirándulásra készülnek a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai. A Bekő Tours utazási iroda egy 20 személyes buszával utaznak, még jelentkezőket várnak, hogy megteljen és teljes legyen a létszám.

 

nok_talalkozo1

X. Kárpát-medencei Asszonytalálkozó Kecskeméten 2014-ben

Program:

2015. október 2-án 5 órakor indulás a következő útvonalon: Miskolc- Kassa- Eperjes- Lőcse. A szállás Lőcsén lesz a történelmi városrészben. Az étkezésről mindenki maga gondoskodik.

2015. október 3-án reggeli a szállodában, városnézés Lőcsén, majd indulás Rozsnyó, Krasznahorka megtekintésével Besztercebánya irányába. Szállás és vacsora Besztercebányán.

2015. október 4-én reggeli a szállodában. 7.30-kor indulás a Kárpát-medencei Asszonytalálkozó helyszínére. A találkozó egy napos lesz, vasárnap lesznek programjai. Az esti órákban hazaindulás Budapesten át Kecskemétre.

Az útiköltség, a szállás és az étkezés várhatóan 30.000 Ft lesz. A szállás és étkezés már meg van rendelve. Szeretettel várják a jelentkezést. Nagyon fontos a visszajelzés 2015. szeptember 4-ig, mert ha nem jön össze a 20 fő, le kell mondani az utazást.

A jelentkezést a következő e-mail címre kérem: engertnezs@gmail.com, vagy telefonon: 20/564-8504

 

nok_talalkozo2

A Kárpát-medencei Asszonytalálkozót háromszor rendezte már meg Kecskemét

Az előleg befizetése a költség 50%-a. 2015. szeptember 7-ig Rádiné Dekker Katinál lehet befizetni. Várják azok jelentkezését is, akik vállalják, hogy felkészülnek egy-egy városból, és majd kalauzolják a csoportot. Egy németül vagy angolul jól beszélő útitárs jelentkezésének is nagyon örülnének a szervezők.

 

Engert Jakabné Zsuzsa, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke

 

 

Hozzászólások