MAGYARORSZÁGRÓL JÖTTEM, MESTERSÉGEM CÍMERE: Dísznövény. Dísznövénykertész vagyok. Gyermekkorból talán mindenki számára ismerős játék volt az „Amerikából jöttem,….” kezdetű játék, ahol ki kellett találni, milyen mesterséget gyakorolnak, mutatnak be. Könnyítésül csak 2 kezdőbetűt árultak el.

disznovenykertesz

Most Kapitány Andreát mutatjuk be Vas megyéből, aki egzotikus növényeket termeszt. Nagyon izgalmas foglalkozás. Lássuk a dísznövénykertész bemutatkozását!

Egzoticplant bemutatkozás

Egzotikus dísznövény kertészetemet több éve nyitottam meg Vas megyében. Közel 10 éve termesztek egzotikus növényeket. Kezdetben hobby szinten foglalkoztam a növények szaporításával. Később – a nagy érdeklődésre való tekintettel a különleges fajták iránt -, eladásra is kínáltam őket.

disznovenykertesz   

Mára egyéni vállalkozásom 300 négyzetméteren (folyamatosan bővülő területen) gazdálkodik, és kínál hazánkban ritkaságnak számító egzotikus növénykülönlegességeket. Választékomban megtalálhatóak a frangipánik, adeniumok, pozsgások, szukkulensek és egyéb caudexes növények. A kedves vásárló válogathat a pálma- és banánfajok, valamint egyéb virágzó egzotikumok között is.

A kínálatomban szerepelnek a saját magam által szaporított, termesztett növények ugyanúgy, mint az import különlegességek. Az importországok köre folyamatosan bővül, ezáltal mindig új egzotikus növénykülönlegességeket tudok kínálni a hazai vásárlóimnak.

disznovenykertesz    disznovenykertesz
A növényeket csomagküldő céggel juttatom a kedves vásárlómhoz, de szívesem fogadom kertészetemben személyesen is a növények iránt érdeklődő látogatókat.

Webshop-om készítése folyamatban van, addig is elérhető vagyok:

Facebook oldalamon
• Telefonon: +36-20-386-2361
• E-mail-en: egzoticplant.flower@gmail.com

disznovenykertesz

Szeretettel várom a megkereséseket!

Kapitány Andrea

 

A sorozatunk előző része itt olvasható

 

Hozzászólások