Eredményes jótékonysági akció a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon – A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének munkáját segítő Noéma Alapítvány számára rendezett gyűjtést 2022. november 17-én a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon – a gazdákkal és kézművesekkel összefogva – az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület.

Jótékonysági akció

Babgulyás és forraltbor megvásárlásával, valamint pénzbeli adomány formájában tudtak hozzájárulni a korai fejlesztéshez szükséges eszközök megvásárlásához a rendezvényre kilátogatók. A jótékonysági babgulyás, forraltbor alapanyagait a Tanyai Termék Piac gazdái ajánlották fel.

A szervezők nagy örömére a jótékonysági gyűjtésen 137.000,-Ft adomány gyűlt össze a Noéma Alapítvány részére. A jótékonysági akció bevételének átadására a gazdák jelenlétében, november 24 –én, csütörtökön a Kecskeméti Tanyai Termék Piacon, Kecskemét főterén, a Tér a térben került sor. Nagyné Seres Mária, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézményének vezetője képviselte az alapítványt.

A Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kecskeméti Tagintézménye hálásan fogadta a támogatást, hiszen a jelenlegi gazdasági helyzetben a fejlesztő eszközök megújítására, bővítésére csak rendkívül szűkös anyagi fedezet áll rendelkezésükre.

Köszönetüket fejezik ki minden jószívű adományozónak a szervezők.

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

Facebook

Korábbi képes riportunk a gyűjtésről ITT olvasható.