JANUÁRRA BEZÁRJA KAPUIT A KECSKEMÉTI NEMZETI SZÍNHÁZ – A szilveszteri előbemutatót követően átmenetileg elbúcsúzik nézőitől a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, de februártól nagy szeretettel várja vissza a közönségét. Addig is figyelmébe ajánlunk egy rendhagyó programot a színház szervezésében.

JANUÁRRA BEZÁRJA KAPUIT A KECSKEMÉTI NEMZETI SZÍNHÁZ

2023. január 1-jétől a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház mindhárom játszóhelye zárva tart. A nagyszínház és a Ruszt József Stúdiószínház február 1-jével megnyitja kapuit, a Kelemen László Kamaraszínházban viszont csak március közepén indul újra a munka. A vezetőség által meghozott döntés kényszerű, de biztosítják a közönséget afelől, hogy sem a bérletet, sem a jegyet vásárolt nézőket nem éri veszteség.

A januári zárva tartás ideje alatt a jegypénztárak közül kizárólag a Malom Központ földszintjén megtalálható jegyiroda működik majd a megszokott nyitvatartás szerint, emellett online tudnak jegyet, illetve ajándékutalványt vásárolni.

januarra bezarja kapuit

HAMAROSAN ELÉRHETŐK A JEGYEK A MINISZTER FÉLRELÉP ÉS A KŐSZÍVŰ ÚJABB ELŐADÁSAIRA!

2023. január 5-én megnyitják a márciusi A miniszter félrelép és az áprilisi Kőszívű bérletszünetes előadásait. Biztosítsa be helyét mihamarabb!

A teljes márciusi programot előreláthatóan február elején teszik közzé.

SZÓLJ BE A PAPNAK! – MIT ADOTT NEKÜNK 2022?

A két ünnep között egy különleges eseménnyel várják a közönséget a Kelemen László Kamaraszínházban található Kulissza kávézóba.

2017 februárjában kezdődött el a Szólj be a papnak! elnevezésű tevékenység három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával. A kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”. A rendezvények egyszerre szolgálják a hitéleti ismeretterjesztést és a vitakultúra fejlesztését, valamint fórumot biztosítanak a legaktuálisabb társadalmi kérdések széleskörű, interaktív megvitatásának.

Tóth Kata, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház dramaturgja Kecskeméten is meghonosítja a rendezvénysorozatot.

Első alkalommal Árvai Tamás adventista és Hankóczi Gergely református lelkész lesznek a vendégei, akikkel a 2022-es évet értékelik majd, természetesen Önök, azaz a közönség aktív bevonásával.

Időpont: 2022. december 29. 18.00 óra

Helyszín: Kulissza, 6000 Kecskemét, Rákóczi út 15.

Helyét regisztrációval biztosíthatja a kulissza@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címen. A belépés díjtalan.

Az új esztendőre minden jót, de legfőképp életre szóló színházi élményeket kívánunk! Találkozunk 2023-ban!

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Online jegyvásárlás
YouTube / Facebook / Instagram

 

Kapcsolódó cikkünk