Decemberi hírek a Kecskeméti Nemzetiből – A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az adventi koncertet megduplázza, hogy ne maradjon le senki az élményről. A jegypénztárakban pedig még kapható a karácsonyi bérlet, amellyel három nagysikerű darab látogatható.

Decemberi hírek a Kecskeméti Nemzetiből

DUPLÁZUNK! + 1 IDŐPONTBAN LÁTHATÓ ADVENTI KONCERTÜNK

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2022. december 4-ei (vasárnapi) adventi koncertünkből + 1 előadást hirdettünk meg. A 17:00-kor kezdődő Eljövetel koncertre már elfogytak a helyek, a 19.30-as előadásra azonban már lehet jegyet vásárolni online vagy személyesen jegypénztárainknál.

Bővebben az adventi koncertről

A KECSKEMÉTI KATONA JÓZSEF NEMZETI SZÍNHÁZ JEGYPÉNZTÁRAINAK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA:

NAGYSZÍNHÁZ

  • Az adventi időszakban hétfőnként is nyitva tart a nagyszínházi jegyirodánk: december 5-én, 12-én és 19-én 9.00 és 17.00 óra között várjuk nézőinket.
  • Zárva tartunk december 24-25-26-án és 31-én, illetve 2023. január 1-jén.
  • December 27-30. között a szokott nyitvatartással várjuk nézőinket.
  • Színházunk előcsarnokában, az ünnepek alatt az előadások előtt egy órával az előadás kezdetéig várjuk Önöket: december 26-án 14.00 és 15.00 óra között, december 27-én, 30-án és 31-én 18.00 és 19.00 óra között.

MALOM KÖZPONT

  • A Malom Központ földszintjén található jegyirodánk az alábbi nyitvatartással üzemel az ünnepek alatt:
  • Zárva tartunk december 24-25-26-án és 31-én, illetve 2023. január 1-jén.
  • December 27-30. között a szokott nyitvatartással várjuk nézőinket.

KELEMEN LÁSZLÓ KAMARASZÍNHÁZ

  • Kamaraszínházunk előcsarnokában december 27-én kedden 18.30 és 19.00 óra között tart nyitva a jegypénztár.

Online jegyvásárlás

BEMUTATTUK AZ EGY HÓNAP FALUN CÍMŰ SZÍNMŰVET

Ivan Szergejevics Turgenyev legjelentősebb színpadi művét, az Egy hónap falun című előadást a Kelemen László Kamaraszínház színpadán november 25-én mutatta be társulatunk. A nézők Mészáros Tibor rendezésében láthatják a boldogságkeresés olykor elítélhető, máskor szívet melengető formáit bemutató darabot.

Szereplői a ház ura, Iszlajev földesúr (Fazakas Géza), felesége, Natalja Petrovna (Märcz Fruzsina) és anyja (Csapó Virág). A történet aktív résztvevője Iszlajevék nevelt lánya, Verocska (Kovács Gyopár), Rakityin, a házibarát (Ruszina Szabolcs), Beljajev, az új tanító (Koltai-Nagy Balázs), Spigelszkij, az orvos (Sipos Imre), a társalkodónő (Magyar Éva), a házitanító (Lakatos Máté), a szobalány (Venczli Zóra), a szomszéd (Sirkó László) és az inas (Koller Krisztián).

Bővebben az előadásról

Az Egy hónap falun című színmű a karácsonyi bérletünkkel is megtekinthető a Tombol az erény című vígjáték és a Luxemburg grófja című operett mellett. Karácsonyi bérletünk ára 10.000 Forint, kizárólag jegypénztárainkban kapható.

 

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

YouTube / Facebook / Instagram

Online jegyrendelés

 

Kapcsolódó cikkünk

Színházi ünnepre hangoló