Mindent a szemnek – mindent a kéznek! – Nyári napközis tábor a Ráday Múzeumban – A Ráday Múzeum ebben az évben meghirdeti a Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborát az érdeklődő és ügyeskedni vágyó kisiskolások számára.

A tábort elsősorban azoknak a 7-12 éves gyermekek ajánlják, akik szívesen megismernék Kecskemét neves múzeumait, részt vennének azok sokszínű múzeumpedagógiai foglalkozásain, és a sok játék mellett kedvük lenne minden nap egy új, kreatív kézműves technikát elsajátítani. A program során délelőttönként meglátogatnak egyet a város múzeumaiból, délutánonként pedig egy-egy különleges kézműves technikával ismerkedhetnek meg a gyerekek.

A tábor fő helyszíne a Ráday Múzeum (Kecskemét, Kálvin tér 1. Református Ókollégium). A táborban napi háromszori étkezést biztosítanak, a különleges étkezési igényű gyermekek ellátására is van lehetőség.

A tábor turnusai: 2018. június 25-29, augusztus 13-17. A részvételi díj összege: 14.000 Ft/fő/5 nap, mely tartalmazza az étkezést, a múzeumi belépőket és a foglalkozások díjait, valamint a kézműves foglalkozások alapanyagainak díját is. A tábor naponta 8.00-16.00-ig várja programjaival a gyerekeket, de ügyeletet reggel 7.30-tól délután 17.00-ig vállalnak.

Azoknak sem kell lemondani a múzeumi élményről, akik nem tudják az egész hetet ott tölteni, mert egy napra is be lehet kapcsolódni a Ládafia Utazó Múzeum Nyári Táborának életébe. 3000 Ft/napi összegért szeretettel várjuk a napi táborlakókat is. A szabad helyek függvényében a táborba akár egy-egy napra is lehet jelentkezni, legkésőbb a turnus kezdete előtt egy héttel (június 18-ig és augusztus 6-ig). A jelentkezési határidő: május 28.

Minden érdeklődőt örömmel várnak!

 

 

Hozzászólások