2018. május 15-től már megvásárolhatók a kecskeméti Katona József Színház következő évadára szóló bérletek. 5 helyett 6 nagyszínházi produkciót, valamint egy kamara- vagy stúdió színházi előadást tekinthetnek meg azok, akik felnőtt bérletet váltanak a 2018/2019-es évadra. 

10% kedvezménnyel válthatók meg a teljes árú bérletek június 29-ig, az előbérletezési időszakban. Eddig tartjuk fenn mindazok helyét, akik a 2017/2018-as évadban is rendelkeztek bérlettel. A kedvezmény alól csupán a páholy és a Katona József (bemutató) bérlet jelent kivételt.

Augusztus 21-én nyitnak jegypénztáraink azon kedves vendégeink számára, akik új bérletesként szeretnének csatlakozni színházunk nézőihez.

További kedvezményeink:
• Utazási hozzájárulás: azok a 15 fő fölötti csoportok, akik legalább 50 km távolságból érkeznek, a teljes árú bérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.
• diákoknak és nyugdíjasoknak 30% kedvezményt adunk az igazolvány felmutatásával.
• pedagógusoknak 20% kedvezmény.
• Petőfi Népe előfizetők 5% kedvezménnyel válthatnak bérletet az előfizetést igazoló szelvény felmutatásával.
• Kecskemét Kártyával 5% kedvezmény vehető igénybe.
• Cafeteria:
Ajándék és Kultúra Erzsébet-utalvány (plasztik kártya is)
SZÉP kártyák: OTP, K&H, MKB
OTP Cafeteria kártya, EdenRed kultúra utalvány (plasztik kártya is)

További részletek a színház honlapján:

A kecskeméti Katona József Színház szeretettel várja régi és új bérleteseit a nagyszínház oldalában lévő jegypénztárban és a Kelemen László Kamaraszínházban lévő jegypénztárban!

 

 

Hozzászólások