Választhatunk bubit, amely napjainkban ismét nagyon népszerű, csak most bobnak hívjuk és tépettebbre vágjuk, mint rég. Szép színekkel és csíkokkal tehetjük egyedivé.

A rövid haj újra nagy sláger. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik az egyszerűséget és természetességet  szeretik. Előnye, hogy könnyen kezelhető. Elöl-hátul rövidre vágott, a tetején azonban hosszabb, így nem tűnik fiúsnak. Az erős arcvonásúak és a kerek arcúak azonban inkább más fazont válasszanak.


A rétegesen, lépcsőzetesen vágott haj mindig trendi lesz. A tépett vágás dúsabb hatást kölcsönöz. Félhosszú hajból nagyon mutatós frizura készülhet.

Frufru? Igen, legyen! Sokféleképp tudjuk változatossá tenni vele megjelenésünket nap mint nap. Lehet tömött, választékos, kétoldalas, de az biztos, hogy külsőnk mindenképpen megújul.

A hosszú hajat kedvelők tegyék most kicsit félre a hajvasalót, szárítsák hajukat természetesebbre körkefével, és kicsit kócolják össze a tincseket.Bálra, esküvőre gyönyörű alkalmi frizura készülhet, marcell hullámmal vagy egy különleges fonással. Sütővassal, kis feltűzéssel  romantikus hangulatot teremthetünk.


Aki viszont nem új frizurát szeretne, hanem új hajszínt, annak az ombre féle melírozás sok új változatát ajánlom.

Anikó fodrász

Anikó honlapja és facebook oldala

2014. március 24.

Hozzászólások