Amennyiben a szabadon felhasználható pénzünket okosan szeretnénk befektetni, akkor a lehetséges megoldások közül nyilván megalapozottan célszerű választani. Elvégre mindenkinek fontos, hogy a megtakarításait biztos kezekben tudhassa. Érvek a választás mellett…

Kiemelt szempont lehet tehát, hogy a befektetésünk alacsony díjakkal járjon együtt, az adott szolgáltatónál meglegyen a szükséges szakértelem, és többféle termék közül választhassunk akár hazai, akár nemzetközi viszonylatban is. Mindemellett az sem hátrány, ha a kereskedést könnyen és egyszerűen használható felületen, önállóan is el tudjuk végezni.

Rövid bejegyzésünkben azt mutatjuk meg, hogy a Random Capital Zrt. miként tud megfelelni a fenti elvásároknak.

Meglepően alacsony költségek

A Random Capital ügyfeleként számlavezetési költség nem terhel minket, mert a társaság a működésének vezérelveként a semmittevésért cserébe nem szeretne pénzt kivenni a zsebünkből. Ehhez hazai, valamint nemzetközi viszonylatban is a leginkább alacsony díj társul, mégpedig napon belül egy ezrelékes, napon túl két ezrelékes értékkel.

Ezek a kedvező kondíciók jó eséllyel nem is fognak változni a közeljövőben. A társaság ugyanis egyáltalán nem szeretne módosítani az általa képviselt filozófián, amely a lakossági ügyfelek érdekeit tartja szem előtt.

Komoly múltra visszatekintő tapasztalat, illetve szakértelem

A Random Capital alapvetően kisebb létszámmal működő családias szervezet, amelynek valamennyi munkatársa tíz év feletti szakmai tapasztalatot tudhat magáénak. A társaság évtizedes múltra visszatekintő működését a stabilitás, a megbízhatóság, valamint az ügyfélközpontú gondolkodás határozza meg.

Többféle termékopció hazai, valamint nemzetközi viszonylatban is

Hazai és nemzetközi részvényekkel, strukturált termékekkel, határidős tőzsdei kereskedéssel, állampapírokkal, valamint tőzsdei befektetési jegyekkel egyaránt van lehetőség a kereskedésre a Random Capital ügyfeleként. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy minden fontos termék rendelkezésre áll, ráadásul meglehetősen kedvező árazás mellett.

Felhasználóbarát kereskedési felületek

A Randi, bővebb nevén Random Interface program kitűnő felületet biztosít a kereskedéshez. Rajta keresztül könnyedén végezhető maga a kereskedés, továbbá tájékozódni lehet az aktuális árfolyamokról, elemzéseket és grafikonokat is meg tudunk tekinteni, valamint a hírek olvasására is van lehetőség. Érdemes még megemlíteni a Netboon, valamint a Mobil Broker nevű rendszerét is, amelyek szintén remekül használhatóak a kereskedéshez.

Lehetőség az adómentes befektetésre és előtakarékosságra

A Random Capital klienseként továbbá Tartós Befektetési Számla (TBSZ), illetve Nyugdíj Előtakarékossági Számla (NYESZ) nyitására és vezetésére is van módunk. Mindkét megoldás meglehetősen kiszámítható megoldást kínál az előtakarékosságra.

 

 

Hozzászólások