Egy jól megtervezett sportcipő manapság már nem csak az aktív mozgást végzők és a sportolók kedvelt viselete, hanem bárkié, aki a kényelmes és divatos fazonokat szereti ötvözni a ruházkodásában.

A sneakerek valaha a sportolók részére készültek, mára viszont a leggyakrabban hordott cipő a hétköznapokra. Univerzális, kényelmes, hordható farmerhez, klasszikus nadrághoz és természetesen szoknyához is! Összeállításunkban 5 darabot választottunk, melyek a tavaszi szezon kezdetén listavezetőnek számítanak a BORGO kínálatában.

5 kedvelt sneaker

Tavaszi megjelenés biztos alapokon

A Borgo és a Yesmile márka közös tervezése ez a futurisztikus megjelenésű női sneaker, a 2021-es tavaszi kollekció friss modellje. A sarokrészen elhelyezett platform felépítés a biztonságos és kényelmes járásért felel. Míg a felsőrész rugalmas anyag megoldásával a tökéletes szellőzést biztosítja. Szintetikus borítása vízlepergető hatású, így egy esősebb nap se lehet akadálya annak, hogy viselhesd.

Vagabond feketén-fehéren

A Vagabond Casey modell korábbi évek slágerterméke volt, köszönhetően divatos megjelenésének. A platformtalpú női utcai cipő 2021-ben kapott pár frissítést. Még nem tudni, hogy idén is marad-e a dobogón. Az viszont tény, hogy mióta a Vagabond kivonult a hazai piacról, kevés helyen lehet beszerezni ezeket a kényelmes modelleket.

Az anatómiai talpkialakítás, a bélés puhasága tovább erősíti a komfortérzetet 2021-ben. Klasszikus fekete vászon felsőrész a fehér platformtalppal a sportos és nőies ruhatár extravagáns kiegészítője.

Strasszkövekkel díszített belebújós sneaker

A Weide egyre ismertebb a hazai vásárlók körében, a Diamond a márka 2021-es kollekciójának friss modellje. A népszerű bebújós női sneakerek körében sikerre számíthat ebben az évben ez a praktikusan felvehető, három színben kapható női cipő. A prémium középtalp elnyeli és csillapítja a járófelület egyenetlenségeit.

A strasszköves díszítés stabil és tartós megoldás, a talprész bordázott mintázata tökéletes tapadást biztosít, így bátran viselheted csúszós talajon is.

Sportosan klasszikus megjelenés

A Tommy Hilfiger Jeans sneakerével nem lehet melléfogni, ha a sportosan elegáns darabok állnak közel hozzád. Ez a tornacipő megjelenésében nem változott, talán épp ennek köszönheti sikerét és azt, hogy a férfi kategóriában zászlós hajónak számít évek óta. Csakúgy, ahogy a női cipőknél, a Vagabond Casey modellje kényelmes, könnyen tisztán tartható, többféle stílushoz is jól illeszkedik.

Futurisztikus megjelenés a Borgo Rapid

A Borgo saját tervezésű modellje, a RAPID sneaker várhatóan a 2021-es szezon népszerű darabja lesz. Extravagáns részletek, emelt, poliuretán talp, ami strukturált felületetének köszönhetően csillapítja a talaj egyenetlenségét.

A dupla fűzős megoldás a könnyű felvételt segíti, az orrhoz tervezett gumi megerősítés a tartósság miatt került erre a három színben kapható női cipőre.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások