Közeleg a beiratkozások időpontja: javában zajlanak a nyílt napok, iskola előkészítő foglalkozások. A Kecskemétimami szülői véleményekkel segíti az intézményválasztás előtt állókat.
“Hová írassam a gyerekem?” Ez a kérdés garantáltan minden szülő fejében megfordul. Vannak, akik a bölcsődeválasztást megússzák, de az óvoda- és az iskolakeresés bizony mindenkinél okoz némi fejtörést.

 

iskola

 

Mert mitől jó egy intézmény? Attól, hogy könnyen megközelíthető és árnyas az udvara, így nem kell félni, hogy napszúrást kap a gyerek? Vagy attól, hogy jók a továbbtanulási statisztikák és elérhető színvonalas angol oktatás már az első évtől? Netán azért, mert kedvesek az óvónők, és egészséges ételeket kapnak a gyerekek?

A választ minden család a saját értékrendje alapján adja meg, és ebben a szülők szívesen támaszkodnak azok tapasztalataira, akik már a kiszemelt intézménybe járnak.

A Kecskemétimami családi információs weboldal arra vállalkozott, hogy összegyűjtse első kézből, maguktól a szülőktől, hogy miért érdemes egy-egy intézményt választani.

Az eddig beérkezett több 100 szülői vélemény máris olvasható a Kecskemétimami weboldalán (az egyes intézményeknél), de 2016. február 29-ig még bárki elmondhatja, hogy miért szereti azt az intézményt, osztályt, csoportot, ahová a gyermeke jár.

A beérkezett szülői visszajelzésekből válogattunk ITT!

A Kecskemétimami weboldalon a szülők tájékozódhatnak a nyílt napok, előkészítő foglalkozások időpontjáról, később a beiratkozással kapcsolatos információkról.

 

 

Hozzászólások