A kecskeméti piaccsarnokban működő Inmedio hírlapüzlet – ugyan apró kis térben, de – minden piaci napon felkészülten várja az érdeklődőket.

inmedio

Inmedio – Hírek, szolgáltatások egy helyen, a Piacon. A széles skálával rendelkező kínálatban megtalálható a tudományos, ismeretterjesztő újságokon, a gyermek képregényeken és rejtvényeken keresztül az idegennyelvű szaklapokig, napi-, hetilapokig szinte a létező összes témakörben megjelent újság.

Az üzlet nem szimplán hírlapokat, képes újságokat kínál. Választékukban szerepel a sorsjegy, matrica, buszjegy is. Szolgáltatásai erősítik a „több mindent egy helyen” elvet, hiszen itt található a város egyik Pick-Pack Pontja, valamint vállalják a közüzemi számlák feltöltését, mobilkártya feltöltést, a Vodafone-os és Yettel-es készpénzes számlabefizetést.

 

Akciókkal is támogatják a vásárlási szándékot. Most például április 13-ig bármilyen 1000 Ft feletti hírlap vásárlása esetén nyereményjátékban vehetnek részt, amelyen értékes nyereménytárgyak kerülnek majd kisorsolásra.

Valamint hozzájuthatnak a csütörtöktől, holnaptól induló népszerű Glamour-napokhoz szükséges kuponokat tartalmazó újságokhoz is!

Mindez egy helyen! Inmedio hírlapüzlet

Forrás: Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet, Kecskemét

 

Kapcsolódó cikkünk

 

 

 

Hozzászólások