Az egész világot érintő új, home office-ra épülő élethelyzet az öltözködésünket is nagymértékben befolyásolja. A divatvilág erre reflektálva adja új tavaszi kollekcióját: a gyártók a kényelmes, otthon is komfortosan viselhető darabokat vették fel elsősorban a kínálatukba.

divatosak

Színekkel a legszínesebb évszakban

Fontos, hogy a divatvilág nem állt meg. Az évszaknak megfelelően megjelentek az új trendek, mely az idén is alapja lehet ruhatárunk frissítésének. Az új darabokat akár házon belül, akár kívül használjuk, érdemes beszerezni 2021 tavaszán. A home office bezárt hangulatának ellensúlyozásaként a klasszikus színek mellett használjuk előszeretettel az energiát sugárzó vidám színeket. Válasszuk bátran napi szettjeinkbe a Pantone intézet által meghatározott idei trendszíneket.

A vadító pirosat annak, aki kicsit visszafogottabb és óvatosabb, érdemes kiegészítőként napi szettjébe illeszteni. Vagy esetleg az alapszín egy kevésbé kirívó árnyalatát választani. Az üdítő sárga és narancssárga legtöbbször a tavaszi színek alapszíneként hangsúlyozza az évszak frissességét. A természetet idéző zöld kedvelt árnyalatai idén az aqua zöldeskék és a meleg árnyalatú mély zöld, melyek a tenger, illetve az északi erdők színeit hozzák ruhatárunkba.

A harmóniát sugárzó hideg árnyalatú kék mellett érdemes a melegebb sárga és narancssárga színek kontrasztjait alkalmazni. Aki a visszafogottabb tónusokat kedveli, annak érdemes a napi vagy alkalmi szettjében a bájos rózsaszínt a klasszikus, minden időben alkalmazható bézs és fehér színekkel kombinálni.

Kényelmes ruhadarabok segítik az otthoni munkavégzést

Az idei évben minden márka kínálatában fokozottabban megtalálhatjuk a kényelmes és egyben divatos darabokat, melyet gyakran kifejezetten abból a meggondolásból dobtak piacra, hogy segítsék az otthoni munkavégzést. Ezeket a darabokat elnézve nagyon jó outfit ötleteket is kaphatunk, melyeket természetesen a mindennapokban házon kívüli megjelenésünk során is alkalmazhatunk.

Az ingruha nem csak azért praktikus, mert minden testalkaton jól mutat, hanem leggings-szel, harisnyával vagy akár magában is hordható, így bármilyen szituációban előkapható. Az idei trend szerint javasolt a nagy mintával ellátott darabok beszerzése. Hasonlóan kényelmes és minden szituációban viselhető öltözéket jelenthet egy bő maxiruha vagy a szintén a minden alkatnak megfelelő póló- vagy pulcsiruha kiválasztása.

A megkötős ruhák egy irodai megjelenés során biztosítják a nőies, elegáns és egyben komfortos részvételt. A vállakat félig szabadon hagyó dresszek kényelmesek és egyben nagyon izgalmasak. Jó választás lehet akár egy kollégáinkkal folytatott online megbeszélésen is.

Az idén egész biztosan minden stílus kedvelői könnyen rátalálnak a minden szituációban kényelmesen hordható, menő darabokra, és divatosak lesznek.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások