A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Hírös Vacsora” elnevezéssel a 12. jótékonysági vacsoraestet 2020. augusztus 18-án, kedden 2 turnusba szervezve – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – rendezi meg, ünnepélyes megnyitóval.

hiros jotekonysagi vacsora

A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével – az elmúlt években több mint 100, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők. A Kereskedelmi és Iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsaival viszi tovább.

Menü: faszénparázson sült sertés flekken és csirkecomb házi tanyasalátával, hagymás törtburgonyával, vagy vörösboros marhapörkölt tarhonyával, házi tanyasalátával.
Az ára 2.500 Ft, amely egy fröccsöt – választás szerint fehér, illetve vörös borból – vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Örömmel vennénk, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat ily módon Önök is támogatnák. 20 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba, és támogatóként is megjelenési lehetőséget biztosítunk.

Vacsorajegyek az Iparkamara ügyfélszolgálatán kaphatók. További információ Tóth Anitától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon.

A tömeges jelenlét elkerülése érdekében a jótékonysági vacsorát 2 turnusba szervezve – 17.00 és 19.00 órai kezdettel – bonyolítjuk le, ezért a jegyelővételnél szíveskedjenek jelezni, melyik időpontot választják! Vacsorajegyek kizárólag elővételben vásárolhatók. Amennyiben az eladott jegyek száma eléri a 450 db-t turnusonként, a jegyértékesítést lezárjuk. Asztalfoglalási igényüket a Tanyacsárdával szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

A Hírös Jótékonysági Vacsora helyszíne Kecskemét főterén, a Kossuth téren, a Városháza előtti területen lesz.

 

Gaál József elnök, Sipos Zsolt titkár

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Tel: +36 76 501 500, Fax: +36 76 501 538

Korábbi cikkünk a témában:

Hírös Vacsora legalább ezer vendéggel – Te is jössz?