A Hírös Hét Fesztivál célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hírös Vacsora elnevezéssel a 10. jótékonysági vacsoraestet 2018. augusztus 23-án, csütörtökön 18 óra 30 perctől rendezi meg a jubileumhoz méltó módon, ünnepélyes megnyitóval.

A bevételből – a tagok és a megye vállalkozóinak segítségével – az elmúlt években 72, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segítettek a szervezők.

A kereskedelmi és iparkamara a Hírös Vacsora nemes hagyományát ezúttal is a Tanyacsárda kiváló szakácsaival viszi tovább.
A menü:

  • Faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel
  • vagy vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával.
  • Az ára 2.100 Ft, amely egy fröccsöt – választás szerint fehér, illetve vörös borból – vagy egy üveg ásványvizet is magában foglal.

Örömmel vennénk, ha az eseményt, s így a tanulni vágyó, de nehéz szociális körülmények között élő diákokat ily módon Önök is támogatnák! 10 vacsorabelépő elővételi megváltása esetén egy menüt térítésmentesen adunk ajándékba. Nagyobb számú, 20 db feletti jegy vásárlásakor pedig támogatóként megjelenési lehetőséget is biztosítunk.

Vacsorajegyek az iparkamara ügyfélszolgálatán és a helyszínen kaphatók. További információ Kárpátiné Becsi Gabriellától kérhető a 76/501-508-as telefonszámon. Asztalfoglalás csak 18 óra 30 percre lehetséges. Ezt a Tanyacsárda munkatársaival szükséges egyeztetni a 76/356-010-es telefonszámon.

A jubileumi Hírös Vacsorára legalább 1000 vendéget várunk a Kossuth téren, a Városháza előtti területen.

 

 

Hozzászólások