Csak Kecskemét környéki programokat szerveznek?

Egyáltalán nem. Egyéb belföldi és külföldi programokra is várjuk a jelentkezéseket. A világ mintegy 50 országába, több mint 300-féle utazást ajánlunk. Szállást, autóbuszt, idegenvezetést és utasbiztosítást, tehát teljes körű szolgáltatást biztosítunk az utazni vágyóknak.

Még esik a hó, csak reménykedünk a szép időben. Miért érdemes már most a nyaralásra gondolnunk?

Érdemes most választani utazásokat, szálláshelyeket, mert március 31-ig  3 – 5%-os előfoglalási kedvezménnyel rendelhetik meg a külföldi körutazásokat és a (bolgár-, görög-, horvát-, olasz-) tengerparti nyaralásokat. A görögországi apartmanokat pedig nagyon kedvező, First Minute programban lehet megrendelni irodámban.

Van-e egyéb szolgáltatásuk is?

Zártkörű csoportok, baráti társaságok, iskolai és munkahelyi közösségek számára egyedi igényeik alapján szervezünk utazásokat. Csoportkísérő

idegenvezetést is végzünk Magyarország egész területén és külföldön is. Ingyenes szolgáltatásunk az utazási tanácsadás és az autóbusz-közvetítés.

Kecskeméten vállalunk városnézést magyar, angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelven. Vendégeink

számára programot is szervezünk, szállás- és vendéglátó szolgáltatást is biztosítunk. Elfogadjuk a Kecskemét Kártyát is, amely 10, esetenként 20%-os kedvezményt is biztosíthat.

Milyen korosztály számára szervezik a legtöbb utat? Egyáltalán meg lehet-e ezt tervezni?

A Hírös Guide Utazási Iroda saját szervezésű útjai elsősorban az ifjúságot és a nyugdíjas korosztályt célozzák meg. Tartalmas, élménydús, kevés pénzből sok látnivalót nyújtó utazásokat szervezünk. Szálláshelyeket értékesítünk szinte minden (ár)kategóriában (diákszállás, falusi vendégszoba, panzió, szálloda, stb.) Magyarország egész területére. Aki külföldre szeretne utazni, az is a legjobb helyen kopogtat a Hírös Guide-nál, hiszen megbízható utazási irodák európai és tengerentúli társasutazásait, szálláshelyeit közvetítjük. Továbbá szeretnénk ingyenes segítséget nyújtani munkahelyi, iskolai, baráti közösségek saját önköltséges utazásainak megszervezéséhez.

Ha kedvet csináltunk az utazáshoz, mik az elérhetőségeik?

HÍRÖS GUIDE Utazási Iroda

6000 Kecskemét, Lórántffy Zs. u. 2.

honlap: www.hirosguide.hu

Tel./Fax: (36)76/499-814,
Mobil:
(36)30/265-1970

e-mail: hirosguide@freemail.hu

hirosguide@gmail.com

Weninger Endréné

Hozzászólások