Menhelyről befogadott kutyák és gazdáik számára hirdeti meg a Julius K-9 az alábbi pályázatot.

Minden kutyusban szunnyadhatnak kiemelkedő képességek, melyeket a megfelelő bánásmód, és a szerető gazdi törődése mellett meg is tudnak mutatni. Ez a felhívás most a nem mindennapi tettet végrehajtó vagy különleges teljesítményt nyújtó négylábúak történeteit szeretné megörökíteni.

A feladat: röviden vázolni a kutya történetét, megjelölve benne a nevét, életkorát, valamint a menhely nevét, ahonnan származik (ez utóbbit igazolni is tudni kell). Maximum 2 képet is kérnek a szöveghez, melyek a szóban forgó kutyust és befogadó gazdáját ábrázolják.

A beküldött történetek a Facebook-on jelennek meg. A három legtöbb szavazatot kapó sztori beküldőjének jutalma egy 20-20 ezer forintos Julius-K9 vásárlási utalvány.
A legjobbnak ítélt történet ezen kívül riport formájában meg is jelenik “A kutya” című folyóiratban, továbbá a beküldő részt vehet kutyájával egy stúdiófotózáson.
A pályázat elsőrendű célja felhívni a figyelmet arra, hogy a menhelyi állatok semmivel sem rosszabb képességűek, mint kiskoruktól kezdve igazi otthonban felnövő társaik. A másik kiemelt szempont az örökbefogadások népszerűsítése.

A pályázati anyagok leadásának határideje e-mailben az  info@julius-k9.hu címre : 2012. március 15.
A beérkezett anyagok publikálása: 2012. március 16-tól április 30-ig
Eredményhirdetés: 2012. május 1.

A kiírás pontos szövege az alábbi oldalon található meg:

https://hu.original-k9.de/julius-k9-h%C3%ADrek/h%C3%ADrek/293-p%C3%A1ly%C3%A1zat-menhelyi-kutyus.html

Hozzászólások