Azt hiszem, az nem kérdés számodra, hogy egyre összetettebb, bonyolultabb az a világ, ami a ma emberét körülveszi. Ezt csak fokozza az a napi tekintélyes hírmennyiség is, amit át kellene látni, a lényeget, a számodra érdekeset. És a témák szerinti összegyűjtésükről még nem is beszéltünk. Hírek ma és minden napszakban!

Unod már ezt, és elkéne egy kis segítség a lényeg kiválasztásához? Sőt olyan segítséget szeretnél, amelyik tárgykörönként tárja eléd a híreket? Szeretnél egy olyan oldalt, amin minden felkapott kategóriát megtalálsz? Van saját véleményed a hírekről, amelyekről beszélnek?

hirek ma

Nem mellékes az sem, hogy mindez kedvedre legyen, percről percre frissülve, akár témák szerinti csoportokba rendezve. Amennyiben érdekelnek a belföld, a külföld vagy éppen a sport, a tudomány, a technika, esetleg a film, a színház, az egészség, az életmód vagy a gazdaság témakörhöz kapcsolódó hírek, olvass tovább!

Hírek Ma

Lám, itt egy olyan weboldal, ami segítséget nyújt az előző mondatokban említettekre. A Hírek Ma egy olyan híroldal, ahol világos, jól olvasható felületen jelennek meg a hírek, fényképekkel is kísérve, válogatva a fontosabb kiadók weboldalairól.

Felkeresve ezt a lapot olyan hírgyűjtő, hírkereső oldalra jutsz, melyen egy folyamat, egy eljárás eredményeként szűnni nem akaró frissítéssel olvashatod a magyar internetes sajtóban megjelent éppen aktuális tényeket. A fejlesztők ezzel a lappal nem azokat szeretnék kiszolgálni, akiknek csak a mennyiség számít, inkább az igazán érdeklődő, jelentősebb hírek után böngészőket, mint Te.

Munkájuk eredményeként még azt is nyomon követheted, hogy milyen véleményük van a kiadóknak egy adott témáról. Még arról is tudomást szerezhetsz, hogy melyik, milyen hangsúlyt fektetett a napi eseményekre. Minden bizonnyal így véleményt alkothatsz majd arról, amiről valóban fontos tudnod. Ez mintegy tíz szalagcímet jelent, minden napszakban.

Rovatok

A fejléc alatt azokat a témákat leled meg, amikbe csoportosítva kerültek a hírek. Többek között a belföld, a külföld, a színház vagy az életmód, stb. De itt találod a gazdaság témakört is.

Szemezgetve ebből:

● Június 30-ig meghosszabbították a törlesztési moratóriumot (Telex)
● A román munkaerő termelékenyebb lett, mint a magyar (G7)

A „Kiemelt ajánlat” fotókkal jeleníti meg a híreket, majd ez alatt a „Trending hírek” következnek, amelyek a leglényegretörőbb módon fogalmazódnak meg. A jobb oldalon a friss híreket találod. Ez azt jelenti, hogy egy-két perc van a megjelenésük között.

Lentebb görgetve megtalálod a népszerű kiadókat, oldalaikról kiemelt híradásokat fényképekkel, majd továbbléphetsz a fő weblapokra. A témákat innen is újra megnyithatod.

Keresd fel a Hírek Ma oldalt, olvass minden nap frissebbnél frissebb információkat a világ történéseiről!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások