Ha szoktál enni virágokat, akkor most megmutathatod ország-világnak, milyen nagyszerű is ez! Ha pedig még csak tervezed, hogy megfőzz és megkóstolj egy virágételt: itt a legjobb alkalom! A virágszezon még sokáig tart, éppen ezért a pályázat beküldési határidejét október 7-ében határoztuk meg, hogy bőven legyen idő az indián nyár virágait is megsütni, megfőzni, akár lencsevégre kapni.

Fontos megjegyeznünk, hogy virágüzletben dísznövényként árult virágot étkezési célra felhasználni nem szabad, illetve vadon termő, védett növényeket sem!

A díjak kiosztásában zsűri fog segíteni: olyan barátaimat és partnereimet kértem fel e nemes feladatra, akik különböző szakterületek mesterei. A díjak, amelyeket támogatóink ajánlottak fel, mind-mind virágosak!

A pályázat időtartama: 2013. augusztus 11. – 2013. október 7. A zsűrizés eredményét 2013. október utolsó hetében tesszük közzé a www.rozsakunyho.hu oldalon, valamint a facebook oldalunkon.

Fődíj:

A legjobbnak ítélt recept szerzője megalkothatja virágos ételét a konyha.tv kamerái előtt!

További díjak:

  • Ajándékcsomag Noszlopi Százszorszép Finomságokból
  • Príma Konyha ajándékcsomag
  • Csupa virág kellék-kollekció a Sütisdoboztól

Vigaszdíj:

Két személy részére szóló belépő a Csokoládémúzeumba

A zsűri tagjai:

Halmos Monika, az ehető virágok szakértője, a Rózsakunyhó Alkotóműhely művészeti vezetője

Farkas Elemér, a Csokoládémúzeum megalapítója

Hargitai György mesterszakács, a Príma Konyha magazin főszerkesztője, a konyha.tv mesterszakácsa

Bővebb információ: a Rózsakunyhó Alkotóműhely oldalán és facebook oldalán

A fotók forrása: www.halmosmonika.blogspot.hu

2013. augusztus 15.

Hozzászólások