A családok támogatására és a járvány okozta megpróbáltatások enyhítésére a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletága 15 raklapnyi termékadományt juttatott el a Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagcsaládjai részére.

A 2020. november 25-én rendezett sajtótájékoztatón az adomány jelképes átadására került sor.

Az esemény résztvevői Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnök asszonya, Lukáš Hájek, a Henkel Laundry & Home Care üzletág igazgatója és Kállay Helén, a Henkel Laundry & Home Care üzletág Supply Operations Managere voltak.

A Henkel ez évben második alkalommal támogatja egyesületünket termékadománnyal, illetve a két szervezet közös TOMI kampánya (a termékek után járó támogatási akció) is folyamatban van.

A mostani 15 raklapnyi felajánlásnak köszönhetően 400 NOE tagcsaládot tud egyesületünk támogatni; a felajánlás értéke 12 millió Ft. Az adomány olyan mosó- és tisztítószerekből áll, melyekre minden családban szükség van. A három akció eredményeként a pandémia időszakában a Henkel 25 millió Ft értékben támogatta a magyar nagycsaládokat.

A nemes felajánlás értéke megfizethetetlen. A gyors, kérés nélkül felajánlott segítség több száz család életét teszi könnyebbé. A Henkel által nyújtott támogatás lényege épp az, hogy nem ad hoc, nem egy hirtelen ötlet, hanem egy komoly, átgondolt stratégia alapján szerveződik.

„Örülünk annak, hogy ugyanazt gondoljuk a hatékony, az érdemi segítségről: azt a legalapvetőbb emberi közösség, a családok számára kell biztosítani, mert így részesülnek benne a legtöbben. Amíg a családok működnek, működik a gazdaság és a társadalom is. Ebben a gondolatban is egymásra találtunk a Henkel Magyarország Kft-vel” – hangsúlyozta a sajtótájékoztatón Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.

Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Az 1987-ben alakult Egyesület jelenleg az egész országban több mint 250 helyi közösséggel, hetvenezer taggal, és csaknem 15.000 tagcsaláddal rendelkezik. Az országos munkát hét regionális központ segíti. Önkénteseink száma megközelíti az 1500 főt. A NOE a családos közösségépítésen és értékőrzésen túl – melynek középpontjában a házasság és az élet védelme, az anyaság tisztelete áll – ellátja a családok érdekvédelmét és országos, valamint helyi rendezvényein vidám kapcsolatépítésre, szórakozásra is lehetőséget nyújt.

Forrás: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

Hasonló cikkünk:

“Együtt a család” – Videó-és fotópályázatot hirdetett a NOE

 

Hozzászólások