Házi kedvenceink is megérdemlik a gondoskodást. Ugyanúgy, ahogy mi, emberek is kiegészítjük étrendünket vitaminokkal és hasznos tápanyagokkal, a körülöttünk élő négylábúaknak, kutyáknak és macskáknak is szükségük van táplálékkiegészítőkre, amihez a KE-pet takarmánykiegészítő 100% biomegoldást kínál.

kutyaknak es macskaknak

A természetes biológia pótlása

Jogosan merül fel a kérdés: vajon régen miért nem kellett táplálékkiegészítőt adni az állatainknak? A kutyák és macskák néhány évtizeddel ezelőtt még kisebb, ház körüli zsákmányokra vadásztak. Állatok maradványait fogyasztották, amelyek természetes anyagokat tartalmaztak. Ez a természetes biológia manapság már nem része a házi kedvenceink által elfogyasztott, sok esetben ipari körülmények között előállított készételeknek.

A háziállatok etetésében az elmúlt évtizedekben bekövetkezett változások azt eredményezték, hogy a kész takarmányok megjelenésével a kutyák és macskák étrendjéből javarészt eltűntek azok a természetes anyagok, amelyek rendkívül értékesek voltak a kis kedvencek számára. Helyüket olyan hőkezeléssel vagy kémiai úton tartósított kész takarmányok vették át, amelyekből ezek hatására eltűnt a természetes biológia jelenléte.

Könnyedén az ételhez adagolható kutyáknak és macskáknak

A minőségi KE-pet takarmánykiegészítő ezt a létfontosságú biológiát pótolja a kutyák és macskák számára. Kizárólag ellenőrzött ökológiai termesztésből származó gyógynövényeket tartalmaz, vagyis egy 100% bio tisztaságú folyadékról van szó. A természetes biológia ennek köszönhetően könnyedén, a táplálékhoz adagolva hozzáadható a házi kedvenceink étrendjéhez.

Az adagolás tekintetében az állat súlyát kell figyelembe venni: 5 kg testtömegenként 1 teáskanál (kb. 5 ml) folyadékot érdemes a takarmányba keverni vagy az étel tetejére csepegtetni. Az első néhány napban ajánlott az állatot kisebb mennyiséggel fokozatosan hozzászoktatni a takarmánykiegészítőhöz, ennek figyelembevételével fiatal vagy vemhes állatnak is adható.

Csillogó szőrzet, jobb közérzet

Házi kedvenceink egészsége meghálálja a gondoskodást. A KE-pet takarmánykiegészítő rendszeres használatával megnő a kutyák és macskák különböző betegségekkel szembeni ellenállóképessége, és a kedvezőbb egészségi állapot jobb közérzetet eredményez kedvenceink számára. Javul továbbá az étvágyuk és emésztésük, amely kedvező hatással van az állatok általános kondíciójára is. A szép fényes szőrzet egyértelműen bizonyítja a gyógynövények jótékony hatását, de bőrproblémák esetén akár külsőleg is alkalmazhatjuk az érintett területre.

További gyógynövényes termékekért érdemes ellátogatni a ke-shop.hu weboldalra, ahol a takarmánykiegészítőkön kívül növénykondicionálók és kerti halastavak algátlanítására alkalmas termékek is megtalálhatók.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások