A Plakátfiú és a Múzeum Antikvárium által szervezett ötödik Falra fel! árverésen ezúttal is a világszínvonalon alkotó, múlt századi magyar grafikusok remekeit csodálhatja meg a publikum. Licitálhat is az egyedi grafikai munkákra, melyek között egyaránt megtalálhatóak filmes, zenei, kiállítási, propaganda- és reklámplakátok, falragaszok, vagy éppen hirdetmények is.

falra fel

A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, 150 tételből álló, március 26-i aukción bárki részt vehet a világ bármely pontjáról. A szervezők – a körülményekhez alkalmazkodva – az árverést ezúttal az online térben rendezik meg.

Az aukció szervezői elkötelezettek amellett, hogy minél szélesebb réteggel ismertessék meg a magyar plakátművészet nemzetközi viszonylatban is értékes, különleges hangvételű, merész vagy éppen absztrakt alkotásait. Valamint minél inkább megszerettessék a közönséggel ezeket az alkotásokat.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt a kijelzők, monitorok, képernyők elé március 26-án este 7 órakor! Falra fel!

A járványügyi korlátozásokra való tekintettel az árverést ezúttal online bonyolítja le a Múzeum Antikvárium és a Plakátfiú az axioart.hu oldalon.

falra fel

Ne kergesd tovább Az ifjúság édes madarát, hisz az életed már amúgy is egy ronggyá olvasott Ponyvaregény, inkább tarts velünk március 26-án!

Ezen az estén lecsaphatsz a Star Wars trilógia legjobbjaira (Csillagok háborúja, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér), melyek először szerepelnek együtt hazai plakátaukción, vagy éppen Jim Jarmusch első filmje, a Permanens vakáció falragaszára, de vadászhatsz a Vörös októberre, vagy legyőzheted akár Al Caponét is. Velünk lesz a Pogány madonna, a Vörös zsaru, a Kobra, sőt, még a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni is.

Jöhet bármi, akár még János vitéz is, kezében az Excaliburral, vagy éppen a gördülő köveken táncoló Déryné a mutogatós Lenin bácsival.

falra fel

Március 26-án a galaxis legnépszerűbb témáival találkozhatsz majd a Falra fel! aukcióján, de tudd, mindannyian drágán adják az életüket, igaz, meg is érnek annyit!

A zenei szekció rajongói most sem fognak csalódni, hiszen az LGT, az Illés, a Metró, az Omega, az Európa Kiadó, a Hungária, a Syrius, a Rolling Stones, Tina Turner és Zalatnay Cini is tiszteletét teszi ezen az estén – kétdimenziós változatban.

Aki okosan licitál ezen az estén, az biztosan nem távozik üres kézzel.

Azok, akik licitálni szeretnének, március 25-ig regisztrálhatnak, valamint előzetes vételi ajánlatot adhatnak le a Múzeum Antikváriumnál e-mailben (info@muzeumantikvarium.hu), telefonon (06 20 339 1515) vagy az axioart.com oldalon.

Időpont: 2021. március 26. 19:00

Online árverés 

Facebook-esemény  

Facebook-oldal  

Az aukció katalógusa  

 

 

Hozzászólások