Gyerekfesztivál Kecskeméten július–augusztusban! A kecskeméti egyetem homokbányai kampusza három hétre idén is gyerekzsivajtól lesz hangos. Turnusonként több mint 400 gyerek élvezheti a táborok táborát Magyarországon! 7–17 éves gyerekek jelentkezhetnek az alapvetően ottalvós, de a környéken élőknek bejárósként is igénybe vehető nyári táborba. A PEOPLE TEAM tábor július utolsó és augusztus első két hetére fix program lehet az élményekre és hasznos tudásra vágyó fiataloknak. 

gyerekfesztival

Rengeteg lehetőség

A programválaszték óriási: 10 témacsomagban 30 téma kínál izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat. A régészek, a lelkes természettudósok, a sportolók, a táncosok és az akrobaták sem szenvednek majd hiányt a mozgásban. Idejük jó részét a szabad levegőn töltik majd. Az angol nyelv vagy a programozás iránt érdeklődőknek sem kell megijedniük: az órák nem a száraz iskolai oktatásról szólnak.

A legfőbb szempont a kreativitás és a játékos tanulás. Jó, ha a művészpalánták nagy adag alkotókedvvel érkeznek, hiszen a turnus végi képtárlat vagy a fotókiállítás megnyitójáig rengeteg munka vár rájuk. A kreatív írás csoportban az ifjú irodalmárok magyar műveket olvasnak, és persze megtehetik első szárnypróbálgatásaikat is a költészet és a próza terén.

 

Végtelen szabadság

Délutánonként minden gyerek eldöntheti, milyen programokon szeretne kikapcsolódni. Strandolás, sportok, játékszoba, kézműves-foglalkozások, számháború és rengeteg más élmény közül választhatnak. A turnusokban minden korosztály képviselteti magát. A szervezők ezt figyelembe véve a közös műsorokon túl speciális eseményeket is szerveznek csak kamaszoknak.

13 éves kortól ajánlott a takarodó utáni filmklub, de vannak pályaválasztási és felvilágosító előadások is. A kisebbeket bohóc, bűvész és mesedélután szórakoztatja. Mindenkinek szólnak az állatbemutatók. A táborozók megismerkedhetnek Kecskemét nevezetességeivel is. A városi vetélkedő alkalmával a település híres szülötteivel és történelmével kapcsolatos kérdésekre keresik a válaszokat. Nem maradhat el a látogatás a vadasparkban és az arborétumban sem.

 

Felhőtlen szórakozás – Gyerekfesztivál

Esténként a tábor egy hatalmas fesztivállá változik. A vetélkedőkön különböző színű gyerekcsapatok mérik össze ügyességüket és kreativitásukat. A koncerteken, a zenés-táncos mulatságokon és a karneválon garantált az önfeledt szórakozás. A táborból senki nem távozik üres kézzel. Minden gyermek oklevelet kap a teljesítményéről. A csapatok minden tagja ajándékokkal térhet haza.

Az elkészült versek és novellák megjelennek a tábor honlapján. A saját festményeit és fotóit mindenki hazaviheti. A gyerekfesztivál különböző szekcióinak bemutatóit a szülők személyesen is megtekinthetik, miközben megkóstolják a kuktatáborosok süteményeit. Aki nem tud eljönni, a produkciókat visszanézheti az interneten.

 

Ilyen lesz a drónépítő tábor:

 

 

Szeretettel várjuk a táborozókat Kecskeméten! People Team!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

A tavalyi táborról szóló cikkünk

 

Hozzászólások