„Azt gondolom, a megrázó, villámcsapásszerű pillanatok, amelyek fenekestül felforgatják az életünket, azok mutatják meg végül, kik vagyunk valójában.” (Részlet a filmből)

Meleg van, igazi kánikula. Ha egy kicsit mind a testünket, mind a lelkünket fel akarjuk üdíteni, érdemes egy hűvös szobában megnézni egy romantikus filmet, ami igaz történet alapján készült. Rohanó, olykor közönyös és embertelen világunkban jó megélni, hogy van igazi szeretet, amiért küzdünk is, hogy ne vesszen, és ne kopjon meg az életünkben.

 

fogadom3

 

Amikor egy házasságkötés során a pár fogadalmat tesz, reméli és úgy is gondolja, hogy a kimondott szavak valósággá válnak. A Fogadom című filmben olyan szépen, olyan gyengéd árnyalattal fogalmaz a fiatal pár, hogy egyből megszeretjük őket, és együtt örülünk velük.

 

fogadom4

 

„… hogy a szíved melegében élek és az lesz az otthonom…” fogadja Paige.
„… a lelkem legmélyén tudni fogom, hogy jöhet bármi, ami elválaszt minket, mi mindig visszatalálunk egymáshoz…” fogadja Leo.
Milyen gyönyörű gondolatok, és milyen fájdalmas valósággá lesz, hiszen Leonak nem akármilyen küzdelmeket kell vívnia a szerelméért.

 

fogadom2

 

Lássuk be, a való életben is lesznek olyanok a környezetünkben, akik szét akarnak választani, akikkel meg kell küzdeni, és csak az igaz szeretet győzedelmeskedhet felettük. Lelket melengető film, felüdülünk, és van példa előttünk, hogy a szeretet áttörhet minden akadályt.

 

fogadom1

 

A Fogadom (angolul: The Vow) 2012-es amerikai romantikus dráma, melyet Michael Sucsy rendezett, és a főszereplők Channing Tatum és Rachel McAdams. A film Kim és Krickitt Carpenter igaz története alapján készült. A Fogadom pénzügyi siker lett.

 

kinopoisk.ru

 

Az ifjú szerelmes házaspár, Leo (Channing Tatum) és felesége Paige (Rachel McAdams), nemrég házasodtak össze, és szeretnék élvezni közös életüket, de hamarosan váratlan dolog történik. Egy autóbaleset éri őket, a fiatal ara kómába esik, ám amikor magához tér, semmire sem emlékszik. Halvány emlékei vannak az amnéziába esett Paige-nek, és a férjéről sincs semmi emlékképe. Leonak kitartónak és erősnek kell lennie, hogy újra megszeresse őt élete szerelme….

 

A film ITT megtekinthető

 
Lakatos Ilona

 

 

Hozzászólások