Fagyokig termő málna a piacon – Virág Zoltán őstermelő több mint 25 éve árul a Kecskeméti Piacon,  és hosszú évek állnak a málnatermesztésben szerzett tapasztalatai mögött is.

A Budai utcai piaccsarnok szabadterén most is káprázatos málnaparádéval várta standjánál az arra sétálókat Virág Zoltán őstermelő. A ládákban sorakozó egészséges málnaszemek mellett málnabokor vásárlására is lehetőségük nyílt azoknak, akik „arra adták a fejüket”, hogy saját terméssel szeretnének büszkélkedni.

Virág Zoltán őstermelő rájuk is gondolt, amikor összeállította írásos formában a málnatermesztéssel kapcsolatos saját tapasztalatait, melyeket az évek folyamán kísérletezett ki, és a helyszínen az érdeklődőkkel jó szívvel meg is osztott.

Az általa összeállított „használati utasítás” tartalmazza a málna helyes ültetését, gondozását, a metszését, a szaporítását, valamint azt, mit ne tegyünk, mire figyeljünk oda a szép, bőséges termés érdekében.

malna

 

Ha finom termelői málnát szeretnének fogyasztani, mindenképpen meg kell kóstolniuk Virág Zoltán „munkájának gyümölcsét”!

 

Kecskeméti Piac

Facebook

 

Kapcsolódó cikkünk

Téli nyitvatartási rend a kecskeméti piacokon

 

Hozzászólások