A Hobbit trilógia – A nagysikerű Gyűrűk ura trilógia vetítései után még idén novemberben és decemberben az előzményfilmek is visszakerülnek oda, ahová Peter Jackson álmodta azokat: a nagyvásznakra.

hobbit

A Pannónia Movie Kft. októberben elhozta Magyarországra a Gyűrűk ura filmek felújított rendezői változatait egy nemzetközi újrabemutató sorozat hazai állomásaként. Akik pedig még mindig nem teltek be az univerzummal, nem kell a Hatalom Gyűrűi második évadáig várniuk!

A Hobbit trilógia

A Pannónia Entertainment három mozijában ugyanis ezúttal a Hobbit trilógia kerül terítékre. Az első két rész még novemberben, a záró epizód pedig már decemberben lesz látható a Pólus Mozi, a Cinema MOM és a GOBUDA Mozi termeiben. Hasonlóan az októberi bemutatókhoz, ezek is a bővített verziók lesznek digitálisan felújítva, 4K-ban. Ebben a formátumban Magyarországon eddig nem volt látható a mozikban a három alkotás.

Az idén 10 éves trilógianyitó, a 182 perces Váratlan utazás alcímű november 17-től lesz látható egy hétig.

November 24-re fordulva érkezik a négy perccel hosszabb, 2013-as Smaug pusztasága ismét ugyanannyi ideig. Az adventi időszak kezdése után a decembert is egy Hobbit nyitja majd, a 2 óra 44 perces Az öt sereg csatája, amely az év utolsó hónapjának első hét napján lesz majd látható.

Mivel ez utóbbi „mindössze” 8 éve, 2014-ben jelent meg először, így nyilván a felújítások sem lehetnek annyira látványosak, mint az eredeti, 20 év körüli trilógia esetén, azonban ezekkel a változatokkal lett összefésülve az egységes látványvilág korrigálása, ahogy azt maga Peter Jackson ecsetelte korábban.

Hasonlóan az októberben látottakhoz, úgy ezúttal is két opciója lesz az érdeklődőknek: a Pólus Center Mozi és a Gobuda Mozi szinkronosan, míg a Cinema MOM magyar felirattal fogja játszani a fantasy műveket. Így ismét lehetőségük lesz a szinkronrajongóknak olyan hangokat hallani moziban, akik sajnos már nincsenek velünk. Ezek – és a Lego kaland cameo – voltak Bács Ferenc utolsó szinkronmunkái.

Sok szeretettel várunk tehát most is mindenkit, akik szeretnék átélni teljes pompájában azt a világot, amit az új-zélandi rendező oly nagy gonddal készített el 12 év leforgása alatt.

Hobbit trilógia – MŰSOR

A hobbit: Váratlan utazás – Digitálisan felújított 4K bővített változat
A hobbit: Smaug pusztasága – Digitálisan felújított 4K bővített változat
A hobbit: Az öt sereg csatája – Digitálisan felújított 4K bővített változat

 

Forrás: Pannonia Entertainment Ltd.

 

Hasonló ajánlónk:

Újra mozivásznon látható A szarvasvadász

 

Hozzászólások