Új animációs filmsorozat, az Apolló és a csodabogarak érkezik az M2 Gyerekcsatornára 2019. november 25-én.

Az Antoon Krings nagysikerű könyvén (eredeti címén Drôles de Petites Bêtes) alapuló sorozat bájos bogarai egy varázslatos kertben élnek, ahol az élet sohasem unalmas. A hol vidám, hol szomorkás, hol kedves, olykor mérges bogaraknak mindig van megoldandó problémájuk.

Apolló és a csodabogarak

Ám csetléseik, botlásaik közben is szerethetőek. Hozzájuk csatlakozik Apolló, a csupa szív kis tücsök, aki hamar megtalálja a kert apró lakóinak szívéhez vezető utat, a gondjaikra a megoldást, a bánatukra a gyógyírt. Segít, amikor szükség van rá. A varázslatos kert kis lakói lassan mind hozzá fordulnak segítségért: Wendy, a látszólag gonosz és utálatos darázs, Larry, a kis tetű vagy éppen Inkognitó, a kártevő. Apolló pedig a maga hatalmas szívével, csavaros eszével, finom modorával és nyugodt hozzáállásával bebizonyítja, hogy helye van a sok-sok csodabogár között.

A legkisebbeket nemcsak a csodálatos kert és a benne élő bogárkák, hanem a kedves énekek, fülbemászó dallamok is elvarázsolják, és bizony minden történet azt igazolja, hogy a legtöbb dologra van megoldás – csak hozzáállás kérdése. A francia sorozat csodabogarai életébe hétköznaponként 19.25-től kukkanthatnak be kicsik és nagyok a reklámmentes M2 Gyerekcsatornán.

Apolló és a Csodabogarak – november 25-től 19.25-ös kezdettel az M2 Gyermekcsatornán.

Forrás: MTVA Sajtó Osztály

 

 

 

Hozzászólások