Egy diéta, amely megváltoztatja az életedet – Csirke curry-leves, baconos tortilla chips, krumplipüré, tejkaramellás desszert, mogyorós praliné. Nem éppen fogyókúrásan hangzó ételek, pedig ezeknek az ételeknek és más hasonlóknak az ízeit élvezheti az, aki a Tomán Szabina által jegyzett életmódváltásba kezd.

toman dieta1

Szabina évek óta segít vendégeinek a kívánt testsúly elérésében, a testi és lelki megújulásban. 2015 novembere óta pedig már saját fehérjediétás termékei is elérhetőek. A Toman Diet programban, fehérjében dús táplálkozással, Tomán Szabina és szakértőinek segítségével, egészségesen, gyorsan és valóban hatékonyan veszíthetünk súlyunkból.

Én átéltem azt, amit a vendégeim. Évekig csináltam drasztikus elvonással járó fogyókúrákat, amelyekről tudtam, hogy gyerek és munka mellett nem lesznek kivitelezhetők. Nem javaslom senkinek, még a topmodelleknek sem ezeket, mert megvan az út arra, hogy egészségesen és tudatosan fogyjon le az ember” – mondja a módszer megálmodója, Tomán Szabina, aki gyermeke születése után, 30 kg súlyfelesleggel talált rá arra az útra, amellyel nem csupán fogyni lehet eredményesen, hanem egy egészséges, tartható életmódra is váltani.

toman dieta2
A legtöbb diéta ott bukik el, hogy nem tudjuk mindennapjainkba illeszteni a javasolt étrendet, nincs időnk odafigyelni arra, hogy mit eszünk, mit vásárolunk, vagy nincs kellő fegyelmezettségünk és kitartásunk. A komoly ételmegvonást jelentő módszerek nagyon nehezen alkalmazhatók a mindennapi életben. Éhségérzet mellett nem tudunk megfelelően teljesíteni a munkában, veszítünk vitalitásunkból, közérzetünk romlik, sőt ingerlékenyebbé is válhatunk. A fehérjediéta az a megoldás, amely kiküszöböli ezeket a buktatókat, azáltal, hogy a megfelelő mennyiségű fehérjebevitellel arra ösztönzi a szervezetünket, hogy maximalizálja a zsírégetést.

Gyorsan és hatékonyan, gyötrő éhségérzet nélkül szabadulunk meg a szervezetünkben felhalmozódott zsírtól, úgy, hogy nem az izomtömegből, hanem a testzsír százalékunkból veszítünk. Megfelelő ásványi anyag és vitaminpótlással, – mely tápanyagokat a Toman fehérjediétás termékek tartalmazzák – a szakszerű instrukciókat betartva, egészségesen és hiányérzet nélkül érhető el a kívánt fogyás.

toman dieta3

Ez nem egy polcról levehető termék, ez egy életstílus” – meséli a módszer megalkotója, a korábbi topmodell, Tomán Szabina. „A Toman Lifestyle programot azért hívtam életre, hogy vendégeim életmódváltását támogassam. Nemcsak arra figyelünk, hogy mit ehet a vendég, de a diéta során zajló testi és lelki folyamatokkal is törődünk a személyes konzultációk során. Orvosok, dietetikusok, mentálhigiénés szakemberek támogatják munkánkat. Ez a diéta könnyedén, a napi munka, rutin, család mellé is beépíthető. A termékek praktikus csomagolása lehetővé teszi, hogy ott legyenek velünk a mindennapokban, így akár pár perc alatt elkészíthetjük az ételeket. A diéta alapkövetelménye, hogy a vendég úgy szabaduljon meg a felesleges kilóitól, hogy azt éhségérzet nélkül, és az ásványi anyagok illetve vitaminok folyamatos szinten tartásával tegye. Nagyon gyorsan jön a változás, de ez az idő elegendő arra, hogy elengedjük a mankókat és hozzászokjunk egy fenntartható és egészséges életmódhoz.

A program mindig személyre szabott. Egyéni konzultációval és állapotfelméréssel kezdődik. A diéta első szakaszában történik a szervezet zsírégető üzemmódra történő átállítása. Ennek során a Toman Diet változatos ízű termékein kívül, a megengedett zöldségekből bármennyit ehetünk, illetve adott mennyiségben sovány húst is lehet fogyasztani. A szakaszok során folyamatosan bővül a fogyasztható élelmiszerek listája. 2-3 hetente szakértők segítik a kontrollált fogyást és életmódváltást. A budapesti központ mellett vidéken is egymás után nyílnak a Toman Életmód Központok. A tervek szerint minden megyeszékhelyen és nagyobb városban megtalálhatják majd ezeket a fogyni vágyók.

toman dieta4

Az életmódváltás működik, a termékekre pedig nem fogunk ráunni. A kikevert italok állaga krémesebb, mint egy átlag fehérjeporé, mindenki megtalálhatja a kedvenc ízvilágát, és változatos krémlevesek, desszertek, italok, müzlik, csokoládék, palacsinták, omlettek és kekszek közül választhat. Az ízeket sokan annyira megkedvelik, hogy a kívánt súly elérése után, az édességek helyett szívesen fogyasztják ezeket a kiváló minőségű fehérjediétás termékeket.

Részletes információ: www.tomandiet.com

A Toman Diet facebook oldala

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások