Ez borzasztó volt! Azt álmodtam, hogy két hét múlva van, már megy a JAZZFŐVÁROS fesztivál, kitaláltam ezt az egészet, szuperül meg van rendezve, eljött egy csomó világszínvonalú zenész, zenekar, ott vannak a legjobb street foodosok, várják a népet, kifizettem egy hektó pénzt azért, hogy legyenek szuper gyerekjátékok.

 

jazzfovaros

 

Van parkoló 1000 autónak, kivonul a Mercedes két autóval, a Fornetti egy nagy fesztiválkonténerrel, mindenütt a támogatók emblémái, ott van egy böhöm nagy buborékfoci pálya, sörcsapok rogyásig, persze fel vannak állítva a sátrak, glédában áll 80 önkéntes segítő, és Te nem vagy ott.

Meg sokan mások sem. Lézengenek az emberek, pedig elférne lazán 5000 fő. Megszerveztünk mindent, mindenki lelkes volt előzetesen, de alig jött el valaki. Gondoskodtunk mindenről, még arról is, hogy legyen elég poroltó a területen, legyen elég WC, kemping, tusoló, működik a térvilágítás, még a sátorponyva tűzvédelmi kategóriája is megfelelő, egészségügyi ügyelet is van, csak éppen senkit nem érdekel a fesztivál. Aztán felébredtem és azóta az álmomtól félek. És elkezdtem gondolkodni, hogy mit lehet tenni, hogy ez a rémálom semmiképpen ne váljon valóra.

Segítsünk Tamásnak! Hogyan? Pontokba szedjük:

1. A napi 25 óra zenéért igazán nem sok a bérlet ára 11.900 Ft-rt. És mennyi plusz szolgáltatás! Itt lehet jegyet kapni: https://jazzfovaros.hu/jegy
2. Ezennel világgá kürtöljük, hogy Európa legnagyobb szabadtéri jazzfesztiváljára kerül sor Kecskeméten augusztus 4-től 7-ig, ahová mindenkit NAGYON várnak a Bohémek! Jöhet az egész család, hiszen a 14 éven aluliaknak a belépés felnőtt kísérettel ingyenes!
3. Aki Facebook-os, az bátran like-olja a Jazzfőváros oldalát, majd jelölje be, hogy jön-e a fesztiválra, és utána ugyanott hívja meg az ismerőseit is!

 

jazzfovaros1

 

Üdvözöl mindenkit a kalapos fesztiválkacsa, Lajos (külföldieknek Louis). Remek lesz a Jazzfőváros fesztivál, megnyugtathatjuk a főbohémet, dr. Ittzés Tamást.

 

 

Hozzászólások