Csonka Zoltán családja és a zene – Montázs est – 2018. november 24-én, szombaton 16.00 órakor ismét Montázs est lesz a kecskeméti Katona József Könyvtár nagytermében. Az év utolsó ilyen rendezvénye után január végén találkozunk újra. A Montázsmagazin szerkesztősége és baráti köre most is egy jóízű beszélgetésre várja a kedves olvasókat, barátokat, ismerősöket! 

Ez alkalommal a vendégeink lesznek:

Csonka Zoltán kollégiumi nevelő, zenész, a Milagro Együttes vezetője. Több zenei formáció gitárosa, tagja, vezetője. Híressé váltak a nyári koncertjeik a Romkertben. A színházban is zenélt, például a Tied a világ! című darabban. A rendezvényünkön is eljátszanak néhány dalt.
Csonka Zoltánné Margó tanítónő. 19 évig a Piarista Általános Iskolában tanított, most a Szent Imre Általános Iskola tanítója. Az ő életéhez is hozzátartozik a zene: csellózik. Gyermekeivel együtt alapító tagjai voltak a Lakó Sándor Kamarazenekarnak.
Ifj. Csonka Zoltán informatikus, zenész. Gyermekkorában, 10 évig klasszikus gitáron tanult az ÁZI-ban. Később csatlakozott egy másik zenei stílushoz, édesapja meghívta a Milagro Együttesbe zenélni. Idén nyáron diplomázott a GAMF-on, azaz a Neumann János Egyetemen.
Csonka Margit gyermekkorában szintén csellózott, mint édesanyja. Színésznő szeretett volna lenni, végül a rendezőasszisztensi képzést választotta. A Budapesti Bábszínház rendezőasszisztense. Érdekli az irodalom, írásai már nyomtatott formában is megjelentek.

Vetítés, zene, felolvasás színesíti majd az érdekesnek ígérkező beszélgetést. A vendégekkel beszélget: Weninger Endréné, a Montázsmagazin szerkesztője.

Legyél a vendégünk, legyél az olvasónk, szeretettel várunk!
www.montazsmagazin.hu

 

 

Hozzászólások