A Toll és Ecset Alapítvány és a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre I. VILÁGHÁBORÚS KATONADALOK ÉNEKLÉSI VERSENYÉT hirdeti meg a centenáriumi megemlékezések kapcsán. Bárki jelentkezhet a versenyre, négy kategóriában fogunk zsűrizni: 20 év alatti és feletti korosztály egyéni és csoportos kategóriájában.

A Katonadalok éneklési versenye az általunk szervezendő Versmondó versennyel együtt kerül megrendezésre 2014. szeptember 30-án a kecskeméti Cifrapalotában 14.00 és 18.00 óra között.

A versenyzők produkcióját szakmai zsűri értékeli, a legjobbak értékes könyveket, könyvutalványt kapnak. Három szabadon választott katonanótával lehet jelentkezni, akár egyénileg, akár csoportosan vesznek részt a jelentkezők.

A jelentkezéseket 2014. szeptember 5-ig várjuk a werzsi.werzsi@gmail.com e-mail címre, vagy hagyományos postával eljuttatva: Weninger Endréné, 6000 Kecskemét, Fazekas Mihály u. 18. I. 1. címre. Várjuk jelentkezésüket a következő kérdésekre adott válaszaikkal:
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

JELENTKEZÉSI LAP

Alulírott……………………………………..(olvasható név) jelentkezem a Toll és Ecset Alapítvány által kiírt Katonadalok éneklési versenyre.

Lakcímem:

Telefonszámom:

E-mail címem (ha van):

Életkorom:

Foglalkozásom (nyugdíj előtti):

A dalok címe:

1.
2.
3.

(A szövegüket kérjük elküldeni a jelentkezési lappal együtt!)

Dátum:                     

Aláírás:

Hozzászólások